Hur man naturligtvis behandla diarré

Diarré är en lös vattnig avföring med frekventa behov av att gå på toaletten.

Har en diarré kan också kosta dig din tid, ditt självförtroende och ibland ditt sociala liv. Kort sagt, vill du vara i din "komfortzon", vilket är ditt hem under denna täta utsläpp av löst, vattnig, avföring.

Och det faktum att det kan vara en farlig situation, (eftersom det påverkar kroppens mekanism,) fetter och kolhydrater tillsammans med andra viktiga näringsämnen går förlorade eftersom de livsmedel inte finns kvar i mag-tarmkanalen lång nog att absorberas av systemet är ett allvarligt läge att ta itu med.

Här är några naturläkemedel används av de kinesiska och från den filippinska ön som har varit kända för att ta fantastiska resultat vid behandling av diarré
1.
Ett bra naturläkemedel vid behandling av diarré är en te gjord av unga Avocado blad.

Koka unga avokado lämnar in en 3 dl vatten. BREW är redo när vattnet blev grönaktig. Fyll en kopp och låt den svalna några minuter. Drick kontinuerligt tills diarré stopp.

Detta te tog bäst effekt när den samarbetar med banan frukt, och är mycket effektiv.

Detta åtgärda är min smaka när jag fick diarré, bara några minuter som jag är på väg att lämna hemmet för min GED examen. Min mamma plockade unga avokado blad, kokade det och fick mig att dricka te. Jag hade bråttom och drack 2 koppar på mindre tid, och hade även åt banan tillsammans med den och det fungerar.
2.
Vitlök.

För att använda vid behandling av diarré, ta två (2) vitlök tabletter antingen två gånger eller en gång om dagen. Och om ärendet kvarstår, är två tabletter tas fyra (4) eller fem (5) gånger per dag.

Att använda färsk vitlök, ta hackad vitlök tre (3) gånger per dag mellan måltiderna. Toppning den med honung gör svälja lättare.
3.
Drycker massor av vatten, eller energi dryck såsom Gatorade ersätta förlorad elektrolyter i kroppen och att förebygga uttorkning.

4.
Ät frukt som banan, äpplen, och papaya. Papaya innehåller papain, ett enzym som stöd i mag-handling.
5.
Dricka en blandning av 1 /2 tsk ingefära saft, 1 /4 tsk pulver peppar och 1 /2 tsk citron juice är också ett annat alternativ sätt att behandla diarré.

tips och varningar


 • Undvik att dricka fruktjuicer.
 • Ät yoghurt till fler än de dåliga bakterierna. Yoghurt är bra källa till Lactobacillus acidophilus som är de goda bakterierna vi behöver i vår mag-tarmkanalen.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.