hur dra nytta av olika terapi för gemensamma smärtlindring

Leva med ledvärk är så försvagande och ett stort obehag till normalt liv. Det finns många alternativ för att lindra din nöd och njut av din rutin dagliga arbete. Det är en terapi kallade gemensamma vätsketerapi för människor har inte fått någon lättnad från övningar, smärtstillande och sjukgymnastik. Denna behandling består av renat natriumhyaluronat (hyaluronsyra), ett naturligt ämne som finns i kroppen. Under terapin förfarandet är hyaluronsyra sprutas in i knäleden. . Detta fungerar som ett smörjmedel och stötdämpare i lederna
1
Varje steg innebär att lära dina alternativ för olika behandlingar tillgängliga för dig som-Gemensamma vätsketerapi är inte idiotsäker för alla men det har hjälpt att lindra smärta hos många patienter som inte har fått befrielse från icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel eller smärtstillande medel. Det finns idag två former av hyaluronsyra för att behandla artros i knäna, en naturlig produkt tillverkad av tuppkammar och en konstgjord en tillverkad av bakteriekulturer. Om allergiska till fjäderfän eller äggprodukter, bör den tillverkade produkten skall användas. Injektionen ges en gång i veckan i knäet för cirka 3 till 5 injektioner, beroende på produkt används.
2.
Andra behandlingsalternativ kan vara varm och kall terapi. Tillämpa värme och is förpackningar växelvis till artros lederna kan lindra inflammationer och smärta. Om endast en temporär fix, kan denna typ av behandling erbjuder någon omedelbar hjälp från fackling ledvärk. Om du bär övervikt, som sätter överskott stress på lederna, vilket leder till mer smärta, så förlorar en del av denna vikt kommer bara att gynna dig på flera sätt för sundare liv.

Använd ett stödbandage eller skena att ge den extra kraft som det behöver för att fungera korrekt. Dessa hjälpmedel bara en tillfällig stöd och avlastning. Ibland kan någon kiropraktik justeringar kan hjälpa samt speciella massage och akupunktur. Fördelarna med massage inkluderar minskad stress, ångest och smärta, förbättrad cirkulation, bättre nivåer av vakenhet, förbättrad sömn mönster, frisättning av kroppens naturliga smärtstillande medel, avslappning och ökad syretillförsel. Massage kan också minska hjärtfrekvens och blodtryck och ökad energi och kroppens försvarssystem.

annan behandling tillgänglig kan transkutan elektrisk nervstimulering (TENS) som är ett förfarande som använder ljus elektriska pulser för att ändra hur smärtan är kännbara.
3.

Bestäm vad skulle vara det bästa alternativ som bäst skulle fungera för dig-Det finns många alternativ för att lindra ledvärk och faktiskt stärka lederna så se till att prata fullt ut med din läkare och sjukgymnast för att hitta de bästa alternativen för just ditt behov.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.