hur man får behandling för ätstörningar

Över 5 miljoner amerikaner lider av ätstörningar varje år. Problem som anorexi, bulimi och hetsätning vanor kan vara livshotande. Lyckligtvis är få behandling för ätstörningar bara ett telefonsamtal bort
1.
Hitta som erbjuder lokal behandling mot ätstörningar genom att ringa National Eating Disorders Association. Deras rådgivningsverksamhet är tillgänglig 24 timmar om dagen vid 1-800-931-2237.
2.
Kontrollera med sjukhus eller andra medicinska centra i ditt område eller be din läkare om en remiss. Din läkare kan kanske hjälpa dig att hitta mer lokal behandling av ätstörningar, eller hänvisa dig till någon som de personligen känner. Det är viktigt att hitta en specialist som du känner dig bekväm.
3.
Har en läkare göra en fullständig medicinsk utvärdering för att se till att din ätstörning har inte orsakat allvarliga hälsoproblem. Anorexi och bulimi kan vara särskilt livshotande, även för personer som endast tillfälligt snabb, binge, rensa eller annat sätt delta i drastiska ohälsosamma matvanor.
4.
hitta en grupp eller en grupp av människor som du litar på att hjälpa dig att formulera en behandlingsplan som är speciellt avsedd för dina ätstörningar. Detta kan inkludera läkare, psykolog, en socialarbetare, en nutritionist och även familjemedlemmar. Denna grupp kommer också att hjälpa dig hålla dig till din ätstörning behandlingsplan.
5.
Utveckla en långsiktig behandlingsplan. Din behandling för ätstörningar kan innehålla saker som gruppterapi, sjukhusvård, familjeterapi, individuell terapi, utbildning om ätstörningar, kostrådgivning och rådgivning och eventuellt även medicinsk övervakning.

tips och varningar


 • Ätstörningar är inte om mat, men använda livsmedel som ett sätt att hantera oerhört smärtsamt känslomässiga problem som rädsla, ilska och själv- avsky.
 • En framgångsrik behandling av ätstörningar kommer att kretsa kring att ta reda på vad som är att riva upp den person inom och fastställande av det problemet.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.