hur man gifta sig med någon med bipolär sjukdom

Vi kanske aldrig till fullo kan förstå bipolär sjukdom och vad dess drabbade har att utstå och ibland kan vi förlora sympati för dem. Vad skall man göra när man verkligen bli kär i någon med bipolär sjukdom? Hur kommer detta att påverka ditt liv om du bestämmer dig är att gifta sig den här personen? Precis som alla andra stora beslut, att detta som man måste ta långsammare och verkligen tänka på det. Så, om du väljer att gå den vägen så kan jag ge dig några tips om hur man gör detta arbete äktenskapliga förhållandet.
1.
Innan du säger, "jag" se till att du noga har gjort dina läxor på bipolär sjukdom. Ibland tror vi bara att kärleken övervinner allt, men kunskap är makt. Om du inte tar dig tid att läsa och förstå din brist på kunskap skulle kunna bryta ditt äktenskap. Bipolär psykisk sjukdom inte bara effekt offret, men det verkligen effekt deras omgivning.
2.
Sök ut faktiska läkare som är utbildade i att arbeta med bipolär sjukdom. Om du kan försöka och går på seminarier som lär dig hur du ska hantera detta tillstånd, ställa specifika frågor som hjälper dig att bättre relatera till din blivande make /maka. Bipolär psykisk sjukdom kommer att kräva att du lär dig löpande hålla jämna steg med de verktyg som hjälper dig att hantera bipolär psykisk sjukdom.
3.
Gå med i en stödgrupp för bipolär sjukdom. Att vara i den här gruppen kan du få några riktigt praktiska råd från andra människor går igenom samma sak. Plus, det är bara alltid bra att veta att du har folk som vet och förstår dina problem.
4.
Förstå din framtid kompis triggers och undvika dem. Personer med bipolär sjukdom har vissa sällskapsdjur Peeves som lätt kan ställa dem på en nedåtgående trend i en manisk depressiva tillstånd. Vissa människor kommer att få kvitta när huset är stökigt eller de känner rörig. Dessa är saker som är lätta att undvika om du bara hjälpa till hemma lite.
5.
När de är i ett balanserat sinnestillstånd inte rädd för att fråga din partner vad du kan göra bättre att stödja dem i deras kamp med bipolär sjukdom. Ju mer du kan verkligen följa upp med att enklare liv kommer att bli. Och ju mer kraftfulla kommer du att ta itu med bipolär sjukdom i den du älskar. Lita på Guds kraft att ge dig kraften att älska din framtid flitigt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.