hur man gör naturliga botemedel för förstoppning

Naturliga botemedel för förstoppning är både effektiv och sida påverkar gratis. Skål rörelse är svårt och smärtsamt för dem som lider med sjukdomen. I extrema fall, folk slita deras vävnader regelbundet. Detta resulterar i blödningar och smärtsamma rörelser skål för de kommande dagarna. Det är dock ett mycket hanterbart skick med rätt typ av hem åtgärda. Av egen erfarenhet kan den behandlas framgångsrikt med hjälp av naturliga botemedel
1.
Ett av de enklaste sätten att naturliga botemedel för förstoppning är att gå på toaletten när du först har lust. Även om det inte alltid möjligt att göra det, försöka gå på toaletten vid fort du har tid. Pallen hårdnar om du inte går och det gör att gå på toaletten mycket svårare senare. Många förseningar gå på toaletten på grund av deras fullspäckade schema. Detta resulterar i svårigheter att tömma avföring och slita av den omgivande vävnaden.
2.
Äta livsmedel som är fulla av fiber är den bästa naturliga botemedel mot förstoppning. Massor av grönsaker har naturligt fiber och vatten som kommer att hjälpa med hård avföring. Du måste äta grönsaker så mycket som kött om inte mer. Om mer fiber behövs, kan du välja en naturlig piller fiber tillägg
3
Drick mycket vatten är inte bara bra för din hälsa. . Det gör avföringen mjukare i tarmen och kolon . Hård avföring bidrar till förstoppning, men det kan bli befriade hänsynsfullt med mer vatten intag. Som en tumregel, dricka minst åtta glas vatten om dagen (räknas inte drycker som vatten).
4.
Du bör äta yoghurt en gång om dagen eller en gång varannan dag. Mat är inte tänkt att stanna i tarmarna under en längre tid och avfall bör utvisas i god tid för bästa hälsa. Yoghurt innehåller många pro-biotiska mikrober och är ett hem rättsmedel för förstoppning.
5.
Foods är som inte behandlas är mycket hälsosam och är en effektiv hem rättsmedel för förstoppning. När maten är lagad i sin naturliga form innehåller den mest mängder av fibrer och näringsämnen. Fiber är bra för matsmältningen och hjälper mat rör sig i ditt system snabbare. Bearbetade livsmedel som kommer i paket förkokt inte innehåller mycket näring och fibrer, det är mestadels mycket fett, kalorier och natrium. Att äta hälsosamt är definitivt kommer att hjälpa dig med förstoppning. Det är bättre att köpa färska grönsaker, frukt, mejeriprodukter, fisk och kött i snabbköpet. Med dessa ingredienser kan du göra hälsosamma måltider av det. Frysta livsmedel som är bekvämt att äta är i allmänhet inte rekommenderas för en mycket förstoppad person.
6.
Regelbundna övningar kan främja skål rörelser. De som fortfarande stilla större delen av tiden kan uppleva förstoppning eftersom deras inälvor som deras kroppar inte går så mycket alls. Regelbunden träning kommer att underlätta förstoppning och främja ett mer skål rörelser. Som en tumregel, utövar minst två gånger i veckan lång sikt kommer att främja fler skål rörelser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.