hur man ska behandla eksem med tea tree olja

Eksem är en form av atopiskt eksem som orsakats av en allergisk reaktion i huden. Eksem är vanligt hos spädbarn och småbarn och även om många fall av infantil eksem lösa med åldern, ett stort antal människor fortsätter att lida av eksem som vuxna. En av de bästa naturliga eksem behandlingar är tea tree-olja. Tea tree olja har kraftfulla smärtstillande och antiseptiska egenskaper som minskar eksem symtom
1.
Tillsätt några droppar ren tea tree-olja till en bomullstuss och badda direkt på eksem utslag. Ren tea tree-olja kan vara för hårda för vissa individer. När det gäller spädbarn, barn och personer med känslig hud, gäller inte tea tree olja direkt på huden. Istället, tillsätt flera droppar till en krämig allergivänliga fuktkräm som Aveeno Baby Lugnande Moisture Cream och sedan använda rikligt på eksem berörda områdena av huden. Undvik att använda lotion eller krämer som gjorts med parfymer och färgämnen, eftersom detta kan förvärra symtomen på eksem.
2.
Infundera badvattnet med tea tree-olja. Använda olja tea tree som badolja hjälper till att lindra klåda och lindra eksem irritation. Tillsätt 1-2 matskedar tea tree olja för att värma badvattnet och njuta i flera minuter. Återfukta frikostigt efteråt för att bevara den eksem lugnande egenskaper tea tree oljebad.
3.
För maximal eksem lättnad, Applicera oljan tea tree (eller olja infunderade fuktkräm) till eksem fläckar 2-3 gånger per dag. Blötlägg i badet behandling 1-3 gånger per vecka. Inte bara kommer tea tree-olja behandla torr hud och intensiva klåda i samband med eksem, kommer det att hålla också utslag blir smittade från repor.

tips och varningar


 • Om symtomen inte förbättras eller blir värre efter att ha försökt naturlig eksem prövning, kontakta din läkare. Du kan ha ett mer allvarligt hudåkomma eller allergi som behöver läkarvård.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.