hur man ska behandla uppmärksamhet sjukdom Deficit Hyperactivity (ADHD) hos barn

Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) är ett störande beteende sjukdom som kännetecknas av onormala mönster visar ouppmärksamhet, impulsivitet och hyperaktivitet. ADHD är vanligt främst bland pojkar och förekommer i barndomen, men kan följa genom ungdomsåren till vuxen ålder. I denna artikel kommer en kombination av tekniker att behandla uppmärksamhet oordning underskott hyperaktivitet hos barn när den används på rätt sätt
1.
Medicinering

Behandla uppmärksamhet sjukdom Deficit Hyperactivity med medicinering från en läkare är ett sätt att hantera denna sjukdom. Det finns olika mediciner som används som stimulantia, icke-stimulantia och antidepressiva medel. Diskutera grundligt vilka av dessa kommer att gynna barnet bättre. Läkaren kan använda olika sådana för att se vad medicinering passar barnet bäst. Var försiktig med anti-depressiva för biverkningar kan orsaka barnet att vara deprimerad och självmordsbenägen. Diskutera alla möjliga biverkningar.
2.
beteendeterapi

beteendeterapi används för ett barn med Attention Deficit Hyperactivity Disorder genom att ändra beteendemönster barnet visar. Med hjälp av denna förvaltning av beteende sker genom att ändra eller omorganisera barnets hem och skolmiljö, som ger tydliga instruktioner eller krav som är både förståeligt och utveckla ett system av belöningar för barns gott uppförande eller negativa konsekvenser då beteendet inte är positiv.

3.
Skaffa en handledare

ADHD behandlingar för ett barn kan innehålla handledning. Detta alternativ ADHD behandlingen är effektiv, gynnar barnet genom att förbereda innan ett klassrum. Med handledaren kommer frågorna att bli lättare att ställa som motsätter sig att be framför en publik. Det finns också färre distraktioner när de undervisade vilket kan göra det mindre störande för patienten. Handledaren kan fokusera på specifika områden som behöver särskild uppmärksamhet som kanske inte finns i ett klassrum. En lärare kommer att arbeta med barnets takt, hjälpa till med läxor och erkänna uppmärksam på barn som arbetar i enlighet.
4.
Arbetsterapi

adhd symtom kan påverka motoriken hos barn därför, hämta ett barn i arbetsterapi är mycket välgörande. Barn med ADHD-symtom har förbättrats på grund av den djupa tryck och ansträngande övningar som kan tillhandahållas av arbetsterapi. Barn med ADHD påverkas med sensorisk integration dysfunktion. Odla denna behandling på regelbunden basis kan förbättra på beröring, kroppsrörelser och placering av kroppen. Vakenhet, förbättring av hörsel och syn kan förvärvas med arbetsterapi för barn med denna sjukdom med hjälp av särskilda övningar. Genom att följa dessa steg kan barn med ADHD behandlas framgångsrikt och hantera sina symtom.

Tips och varningar


 • tillämpa mer än ett steg
 • Rådfråga alltid läkare innan dunågon terapi eller behandling
 • dagbok notera förbättringar eller inga förbättringar
 • Behandlingar kan ta lite tid beroende på behandling och barn
 • Undvik överbelastning barn med för mycket

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.