naturliga sätt att bekämpa binjureutmattning

Adrenal trötthet är ett tillstånd där kroppens binjurarna har blivit slut på grund av den konstanta efterfrågan på stress-bekämpning hormoner. När kroppen upplever stress i någon form, binjurar release adrenalin och kortisol för att hjälpa kroppen hantera stress. När kroppen eller sinnet i ett tillstånd av kronisk stress, sätta kroppens binjurarna en kontinuerlig tillförsel av dessa stresshormoner. Det finns naturliga sätt att bekämpa detta villkor

mjuk träning

yoga och tai chi är användbara för att bekämpa binjureutmattning. Övningarna är skonsamma för kroppen och hjälpa dem att läka. Yoga hjälper också till att lugna sinnet och hjälpa den att fokusera. Delta i mjuka övningar minst tre gånger i veckan till lägre stressnivåer och läka binjurar.

Vila

Vila hjälper kroppen reparera sig själv och gör det möjligt för binjurar att läka. Patienter med utmattade binjurar ska vila så mycket som möjligt. Låg i sängen och läsa en bok eller lyssna på mjuk avslappnande musik. När det är möjligt, sömn senaste 9 am för att få så mycket vila som du kan.

Laugh

Skratt är en helande kraftbegränsare. Delta i roliga aktiviteter som får dig att skratta. Bjud in vänner över för spel natten eller gå till en Comedy Club. Så ofta som möjligt, titta komedi filmer.

Diet

kost är viktig vid behandling av trötta binjurarna. Äta mat som är hela och naturliga. Bearbetade livsmedel sätta stress på kroppen och på binjurarna. Undvik behandlad socker, vitt mjöl, socker, kryddstark mat och stekt mat. Ät 5-9 portioner av färsk frukt och grönsaker varje dag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.