vad är Mesotherapy behandling ?

Mesoterapi är en homeopatisk behandling som innebär en lösning av vitaminer och medicin sprutas direkt in i ett lager av huden som kallas mesoderm . Mesotherapy utvecklades 1952 av en fransk läkare vid namn Dr Michel Pistor som ritade mikroinjektion fyllda med homeopatiska medel. Behandlingen skickar små injektioner fylld med fett mediciner , vitaminer , mineraler och aminosyror direkt in i huden . Mesotherapy har använts i över 20 år för att behandla en rad olika tillstånd sedan sitt godkännande till det franska National Academy of Medicine .

Cellulite

Mesoterapi är ett sätt att behandla celluliter på rumpan , höfterna och låren. Det konturer i huden precis som andra cellulitbehandling alternativ , men mesotherapy injicerar naturläkemedel in i huden . Resultaten är oftast uppenbart efter 10 till 25 sessioner , så den behandling ett långsiktigt engagemang för patienterna. De använda lösningarna också är anpassad till patienten , så resultaten varierar .

Anti- Aging

När huden åldras och absorberar solskador , förlorar den elastin och kollagen hälsa , som orsakar rynkor utveckling . Mesotherapy fungerar genom att injicera vitaminer tillbaka in i huden att återställa sin hälsa och elasticitet . Dessutom solens strålar beröva huden på syre hämma den från att eliminera gifter. Mesotherapy fyller på huden från låga syrenivåer , hjälpa dra fina linjer och rynkor .

Body Sculpting

Mesoterapi är en vanlig behandling används för att rikta fett receptorer i cellen för att fördelningen inlåning och kontur kroppen . Beta receptorer på celler stimulerar kroppen att bryta ned fett, kolhydrater och proteiner . Fördelningen av föreningar används som energi för kroppen . Mesotherapy fäster till dessa receptorer som stimulerar fett uppdelning . Dessutom Mesotherapy blockerar alfa -receptorerna, som arbetar mot beta-receptorerna och producera fett.

Förfarande

Mesoterapi betraktas som ett kirurgiskt ingrepp , men nålarna är mycket små och injicera mikroorganismer mängder lösning . De flesta av lösningen är homeopatiska , men vissa läkemedel används för att behandla sjukdomar såsom celluliter . Till exempel är aminofyllin används för att behandla emfysem , men även bryter ner fettdepåer i envisa ställen på kroppen. Förfarandet är relativt smärtfritt , och den har få biverkningar . Biverkningar vanligen är begränsade till mindre svullnad och brännande .

Behandling

Före behandlingen går läkaren över din kropp och markerar placeringen av celluliter och fettdepåer för eliminering . Området rengörs med alkohol , och små stickor ca 4 mm bred och används för att injicera vitaminer och läkemedel i mesoderm . Sessioner görs varannan månad tills resultaten syns.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.