hur man får rätt behandling för foten innan det börjar värka mer

Många människor klagar över smärta i sin fot . De använder olika huskurer men inte får lindring från smärta . Detta beror på att patienterna går igenom neurom och är inte medvetna om en sådan fot sjukdom . Denna artikel är för alla de människor som behöver få en kontroll görs från en specialist för att undvika allvarliga och permanenta defekter på fötterna
1 .
neurom är ingenting annat än svullnader i foten . Den vanligaste platsen för neurom är mellan tredje och fjärde tår av foten . De vanligaste symptomen är domningar i tårna , ont i trampdynan och stickningar i tårna . Korrekt behandling är nödvändig för patienten , eftersom det också kan orsaka svårigheter att gå. Problemet kan gradvis växa över tiden och kan bli värre om de lämnas obehandlade .

Det är nödvändigt att veta att när nerven börjar att bilda en klump inuti , brännande initierar smärta i andra , tredje och fjärde tår . Dessa tår kan också bli stel . Du bör ta bort skon och massera fotsulan och detta kommer att ge lättnad för foten till slut.
2 .
Om neurom inte behandlas i tid då det kan resultera till en permanent nervskada . Consulting en tå kirurg Houston medicinsk service är en nödvändighet att hålla saker på rätt spår för patienten . Följande är några av de tips som kan vara till stor hjälp i att minska smärtan i foten .

* Den patient som lider av neurom måste ta gott om vila . Om du minskar foten relaterade övningar , det kommer att minska automatiskt risken för smärta i foten . Den kommer inte bara minska smärta utan kommer att bidra till snabb läkning av foten .

* Det är viktigt att veta att hälarna också lagt ner mycket tryck på trampdynan . Därför , om du har ont i foten , bör du undvika att bära högklackade skor vid något tillfälle. Det är bättre att hålla läka under 1- tums för att undvika risken att sätta press på foten .

* Du kan också bära styva skor med en rocker sula . Sådana skor ge styrka åt din fot och som i slutändan minskar trycket och därmed minskar smärtan annan åtgärd är att placera is på trampdynan . Prova det en eller två gånger under 20 minuter varje dag . Det kommer att hjälpa till att lindra stress från foten och kommer att minska smärta också .

* Du kan placera en neurom pad i skon under trampdynan . Det är mycket användbart för foten som dynan lyfter upp ben och som minskar trycket på foten . Se till att dynan är placerad bakom trampdynan . Bara rätt placering kommer att vara till hjälp för att minska problemet
3 .
Om du inte få befrielse från den ovan rättsmedel , då är det lämpligt att konsultera en fotvårdsspecialist innan situationen blir värre .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.