Vilka är farorna med bioidentical progesteron?

Bio-identisk progesteron är en mycket säker form av hormonbehandling med mycket få biverkningar jämfört med syntetiskt progestin. Med rätt övervakning är det den säkraste kända formen av hormonbehandling

Cream

En kräm är att föredra leveransmetod för bioidentiska progesteron som den absorberar mer effektivt genom huden och påverkar inte levern.

biverkningar

Det enda kända biverkning av kortfristiga progesteron användning är att det kan göra dig dåsig. Använd inte maskiner eller kör tills du vet hur din kropp reagerar på grädden.

Too Little

Det är föredrog att ta en lägre dos av progesteron för en fysiologisk reaktion snarare än en farmakologisk svar. Men att få för lite kommer att resultera i fortsatt symptom.

Too Much

Den enda kända risken för bioidentiska progesteron är att det kan bygga upp i kroppen, stör binjurar. Enligt Dr Joseph Mercola, MD, "När man först använder grädde, är det inga problem här som fettdepåer är mycket låga. Men eftersom tiden går, ackumuleras grädden och bidrar till störningar i binjuren hormoner som DHEA, kortisol och testosteron. "

Saliv testning

saliv testning var sjätte månad kommer att säkerställa hormonella nivåer vistelse i det normala och förhindra progesteron uppbyggnad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.