hur man ska behandla fötterna blåsor

Foot blåsor är ett gemensamt och smärtsam sjukdom för många människor. Hur kan du behandla din? De flesta människor har lidit genom ett fot blåsa eller två i deras liv. De är smärtsamma, äckligt, och gör promenader tortyr. Att veta hur man ska behandla fot blåsor är ovärderlig, speciellt om du inte har lyxen att hålla upp dina fötter medan det läker på eget
1.
Behandla fot blåsor tar tid och kan vara ett ganska äckligt affär, särskilt om blister är stor. Det bästa sättet att göra det, om du vill vara proaktiv om din behandling eller om det är för smärtsamt att gå på och du behöver gå en hel del, är att tvätta området med alkohol eller jod. Ta sedan en steriliserad nål och sticka området så att den kan tömma, men ta inte bort det översta lagret. Det lagret är till för att skydda utsatta fruktköttet innanför från infektion. Sätt en del läkemedel grädde på området för att förhindra klåda och hjälpa den att läka och sedan täcka området är bra bandage eller steril gasbinda. Håll den där i upp till en vecka, ändra dem dagligen för att hålla bandage fräsch. Denna metod är lite grov och kan vara lite smärtsamt, men det är effektivt.
2.
Bästa sättet att behandla en fot blister är att förhindra att det händer i första hand . Du kan göra detta genom att bära bekväma, väl ventilerad skor och genom att hålla fötterna torra och rena så mycket som möjligt. Du kan också se till att inte bära samma skor varje dag, men att ändra dem då och då så att du kan låta dina skor ut luften.
3.
Foot blåsor sällan en orsak till doktorn, men om blistern börjar sipprar ut gula ansvarsfrihet eller om du ser röda linjer som omger den, har du förmodligen en infektion. Du bör se en läkare om en infektion eftersom det kan bli värre i stället för bättre.
4.
Foot blåsor är en irriterande gemensam aspekt av livet och så att veta hur man handskas med dem är ovärderlig , särskilt om du går mycket i skor som inte är perfekt anpassade till dina fötter (och eftersom ingen sko är perfekt, du får nog blåsor minst en gång på ett tag. ) Mul blåsor behöver inte vara svårt att handskas med. bara hålla på toppen av dem och de kommer att försvinna på egen

tips och varningar


 • Om du bara har en liten blåsa är det bäst att byta skor till något bekvämt som sänds väl ut och lämna den ensam. Din kropp kommer så småningom att absorbera blisterförpackningen och läka naturligt, så länge du låter det ut luft och inte agitera för mycket. Att hålla det område där blister är väl ventilerat och ren kommer att hjälpa den att gå iväg på egen hand. Ändra dina skor till en mer bekväm och ventilerade par kommer också att hjälpa till att läka och förebygga fot blåsor. Du kan också använda saker som barnets pulver eller andra foten pulver för att hålla fötterna torra så att blåsan läker snabbare och kommer inte att ersättas av en annan.
 • Blåsor, om den inte behandlas, kan också bli värre och leda till saker som Athletes fot eller annan svamp som också måste hanteras med hjälp av medicinering. Det kan också leda till saker som eksem eller andra utslag som kan behandlas med hjälp av läkemedel krämer.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.