sätt att uppmuntra hårväxt

Vi har alla sett reklam främja olika produkter som hävdar att öka hårväxt. Det finns ett behov av produkter som dessa, eftersom håravfall drabbar miljontals människor världen över. De flesta människor förknippar håravfall med medelålders vuxna, men faktum är att det kan hända vem som helst i alla åldrar. Det finns många sätt vi kan uppmuntra naturlig och hälsosam hårväxt

Undvika Kemikalier

En av de enklare sätten att främja hårväxt är att börja läsa ingredienserna på ditt schampo och balsam flaskor. Många människor är inte medvetna om alla de kemikalier som finns i vårt schampo och balsam idag. Grundaren av Lamor Beauty International, Peter Lamas hävdar att "Om man tittar på ingredienserna i mainstream schampo och ingredienserna i din maskindiskmedel, de är i huvudsak densamma. " Inte undra på män och kvinnor lider av håravfall. Du bör undvika schampo och balsam som innehåller petrokemiska tvättmedel och natriumlaurilsulfat eftersom dessa kemikalier är mycket hårt på håret och ta bort dess naturliga oljor. Denna lilla förändring kommer att ha en enorm inverkan på din hårväxt.

Klor filtrering

En annan enkel sak du kan göra för att förebygga tidigt håravfall och stimulera hårväxt är att installera en dusch filter som hindrar klor från att komma igenom showerhead. Många städer använder klor för att döda olika bakterier som finns i den allmänna vattenförsörjningen. Medan klor är bra för sterilisera, är det inte bra för din hårbotten och huden. Denna kemikalie har förmågan att stoppa hårväxt när absorberas på en regelbunden basis.

Trimning

När du byter ditt schampo och balsam och installera en dusch filter hjälper få ditt hår växa igen, finns det fortfarande några andra sätt du kan hjälpa ditt hårfäste. Ett av de enklaste sätten att främja hårväxt är att ha håret trimmas regelbundet. De flesta män inte kämpa med detta, men många kvinnor tenderar att låta sitt hår växa ut och sedan glömma bort trimma den. När du trimmar bort återvändsgränder, kommer håret att börja växa och se friskare.

Vått hår

Vått hår är mer mottagliga för brott. Du ska inte borsta håret när det är vått. Använd i stället en pick eller kam och försiktigt arbeta sig igenom det. Blåsa torkning också kommer tillväxten stunt hår. Det är bäst att vänta tills håret är något fuktigt och sedan föna det på lägsta inställningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.