Hur du får hjälp på en veterinär som är alkoholist

Veteraner har tjänstgjort i vår nations militära, men några återkommer med svåra fall av posttraumatiskt stressyndrom och depression. Vissa kan vända sig till alkohol för att bedöva sig från verkligheten, en farlig flykt som ofta leder till alkoholism. Behandling för alkoholhaltiga veterinärer finns
1.
Besök US Department of Veteran frågor hemsida för att hitta den medicinska centra och centra öppenvården nära dig. Dessa centrum kan ansluta din veterinär med en terapeut som är specialiserad på posttraumatiskt stressyndrom. Boka tid för din veterinär med en terapeut eller intag rådgivare i ditt område. Om du tror att din veterinär kan motstå din hjälp, uppmuntra honom att göra detta på egen hand.
2.
Anger antalet Institutionen för Veteranernas frågor crisisline till veterinären. Denna hotline har VA utbildade rådgivare som kan ge råd, remisser eller helt enkelt vara ett bollplank till alla problem som din veterinär känner att han inte kan lämna ut till andra. Medan din veterinär kan avvisa eller kasta bort det antal som ursprungligen, lämna en kopia i hans plånbok, i bilen eller på hans skrivbord i fall han ändrar sig. Håll antalet praktiskt om de kontakter som du senare be om hjälp.
3.
Besök Anonyma Alkoholister hemsida för ett schema AA-möten i ditt område. Skriva ut en kalender, karta eller kalkylblad i tider och platser för mötet och ge det till din veterinär. Tryck inte honom att gå på möten, men förhoppningsvis kommer han att dö när han är redo. AA är ett kraftfullt stöd grupp som forskare har visat sig vara en viktig del av långfristiga nykterhet.

Tips och varningar


 • Fortsätt att leva ditt liv och don inte låta de alkoholhaltiga agerande störa ditt liv. Söka stöd och rådgivning för dig själv att lära sig hur man bäst kan hjälpa dig själv och din veterinär.
 • Aktivera inte en alkoholist dricker. Till exempel, om han är fängslad för rattonykterhet, inte rädda honom. Han måste lära sig att åka i fängelse är en konsekvens av att köra berusad.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.