hur man kan bli av med finnar på min hals

Finnar kan utvecklas som ett resultat av många olika förhållanden, inklusive hormoner som är obalanserade, hud som är oljig, en felaktig kost och stress. När finnar utvecklas i känsliga områden som på örsnibbar, hals eller ögonlock, extra försiktighetsåtgärder måste vidtas vid omvårdnad av dem för att minimera smärta och reducera rodnad och svullnad
1.
Blöt en ren trasa i varmt vatten. Vrid ur och ställ åt sidan.
2.
Secure långa hår bort av ditt ansikte. Mätta ansiktet och halsen med stänk med varmt vatten.
3.
Häll tvål i händerna och lödder väl. Ansök tvål i ansiktet och halsen med hjälp av fingertopparna, massera försiktigt med en cirkelrörelse.
4.
Gnugga ansiktet och halsen lätt med tvättlapp, fortsätter att massage i samma cirkelrörelse. Var noga med att använda försiktiga rörelser när rensningen finne att minska obehag. Upprepa stegen 3 gånger varje dag.
5.
Placera disktrasa i varmt vatten och blöta bra. Ställ det åt sidan och låt den svalna så att den fortfarande är varm men cool nog att släppas ut på huden utan att bränna.
6.
Vrider ur den ordentligt och tillämpa disktrasa direkt på finne på halsen. Använd tvättlapp som en varm kompress och se till att en mild påtryckningar för att minska inflammation och rodnad, lämnar kompress på finne 5 minuter för att krympa den.
7.
Applicera en mild antiseptisk till finne med en bomullstuss för att hjälpa till att utrota varje spår av bakterier som fortfarande kan finnas kvar på huden. Undvik att röra vid finne eller något område av ditt ansikte eller hals med fingrarna för att förhindra spridning av bakterier och olja.
8.
Värma disktrasa i varmt vatten som förut och plats på finne, lämnar den där för 25 sekunder.
9.
Häll 1 bomullstuss på varje sida av finne, se till att de ligger nära botten av finne, inte mitten. Tryck svabbar tillsammans mot mitten av finne, med lätta tryck. Värma disktrasa i varmt vatten och upprepa processen tills pus börjar sippra ut ur finne.
10.
Sandskädda någon pus bort av finne med en ny bomullstuss. Torka bort överskott pus som kan ha läckt ut på huden. Upprepa steg tills alla pus extraheras och bara blod och klar vätska läcker ut.
11.
Lämna finne orörda i 2 till 3 minuter. Tvätta hela ansiktet och halsen med varmt vatten och diskmedel.

Tips och varningar


 • Motstå frestelsen att repa, skrapa eller plocka på finnar, vilket kan leda för infektion, hudirritation eller ärrbildning.
 • Om pus inte ur finne då lätt tryck på, avstå från att tillämpa större tryck. I stället upprepas hela processen och försök igen. Om pus fortfarande inte extraheras får finne inte redo. Upprepa steg vid ett senare tillfälle.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.