klimakteriet piller

Det finns många typer av klimakteriet piller tillgängliga inklusive Premarin, p-piller och tabletter tillverkade av örtextrakt som nattljus. De flesta av läkemedel är former av hormonbehandling. De mest framgångsrika naturläkemedel kommer från en anläggning hemma i Tyskland och traditionell kinesisk medicin

Premarin

Klimakteriet piller med "pre" i sina namn hänvisar vanligtvis till Premarin. Premarin är gjord av hormoner som utvinns ur urin från gravida ston, därav namnet.

P-piller

P-piller används ofta för klimakteriet eftersom de ger ett hormonellt uppsving som har visat sig lindra värmevallningar, nattliga svettningar och andra vanliga symptom på klimakteriet.

Remifemin

En örtextrakt som kallas Remifemin kan vidtas för att bekämpa många av de symptom på klimakteriet, däribland några av de mer allvarliga symptom som osteoporos.

kinesisk medicin

En annan växtbaserade klimakteriet piller som ofta marknadsförs med den allmänna beteckningen " Menopause Pills "är gjord av en traditionell blandning av kinesiska örter. Dessa örter inkluderar ginseng, radix dyperi och gallus nigrosis.

Evening Primrose

nattljus är en ört inhemska till Nordamerika som har visat sig minska smärta i brösten på grund av menstruationscykeln och klimakteriet. Även om ingen aktuell testresultat ger bevis, många kvinnor rapport lindring från flera andra klimakteriebesvär när man tar piller nattljus också.

Säkerhet

Du bör alltid rådgöra med din läkare innan du går på eller av ett piller. Du bör också rådgöra med din läkare om din risk för cancer. Utökad hormonbehandling, som omfattar alla klimakteriet läkemedel, har visats öka risken för cancer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.