är Epsom salt bra för artrit?

Artrit är ett smärtsamt tillstånd som orsakas av inflammation i lederna. Vanliga symptom vid den gemensamma omfattar smärta, rodnad, stelhet och svullnad. Artrit drabbar män och kvinnor i alla åldrar och raser och är vanligast i dem som är över 65 år. Enligt Center for Disease Control and Prevention, "uppskattningsvis 46 miljoner vuxna i USA rapporterade att veta av en läkare att de har någon form av artrit. " Tillståndet kan bero på många saker, bland annat genetik, trauma, fysisk belastning, fetma och brist på ekologisk natrium och mineraler.

Vad de är

Många hävdar blötläggning i Epsom salt bad och använda krämer och lotion med Epsom salt kan användas som ett hem botemedel mot artrit. Epsom salt är en magnesiumsulfat förening. Enligt National Academy of Sciences, de flesta amerikaner är magnesium brist, hjälper till att redogöra för vårt samhälles höga hjärtsjukdom, osteoporos, artrit och ledvärk, och en mängd andra sjukdomar. National Academy of Sciences beräknar att den genomsnittliga amerikanska mannen får 80 procent av magnesium som krävs för en god hälsa, medan honor får bara 70 procent av de rekommenderade nivåerna. Epsom Salt rådets rapporter att ökade halter magnesium kan uppnås genom blötläggning i ett bad berikad med kristaller magnesiumsulfat eller Epsom Salt.

Epsom Salt Bath

blötläggning i ett bad är det mest effektiva sättet att använda Epsom salt som ett hem rättsmedel för artrit. Fyll ditt badkar med varmt vatten och tillsätt 3 koppar Epsom salt. Steg i och njuta bort. Muskler och stela leder är avslappnade och svalkas av blötläggning i hett vatten och absorbera magnesium i salt. Epsom salt kan också tas oralt genom att lägga till 3 msk. Epsom salt och 3 msk. av färsk citronjuice till 1 pt. varmt vatten. Ta 1 msk. på morgonen och ett på natten. När det absorberas av kroppen, hjälper magnesium från salt att lugna och slappna av muskler och stela leder som drabbats av artrit. Medan arthritiscures. us gjort "Det finns inga övertygande belägg hittills för att (Epsom salt) eller något annat orsakar en verklig botemedel," det finns gott om personliga erfarenheter för att hjälpa tillbaka detta påstående.

biverkningar

Det är viktigt att alltid rådgöra med din läkare innan du använder alternativa huskurer, särskilt om du har hjärt-eller njursjukdom. De vanligaste rapporterade biverkningarna av Epsom salt bad är illamående, kramper, muskelsvaghet och diarré. Epsom salt bad kan också orsaka överdriven uttorkning av huden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.