hur man ska behandla rodnad från hibiclens

Hibiclens är en utvärtes läkemedel som används för att behandla sår. Det är en vätska som är effektiva mot bakterierna såsom meticillinresistent Staphylococcus aureus (MRSA). Du ansöker hibiclens på utsidan av kroppen, det är inte avsett för internt bruk. Eftersom du ansöka på huden, är en bieffekt hudrodnad. Även mindre rodnad kommer sannolikt att försvinna av sig själv, har din läkare behandla allvarliga rodnad, klåda och nässelutslag
1.
Mäta svårighetsgraden av rodnad. Hibiclens kan orsaka potentiellt farliga allergiska reaktioner hos vissa patienter. Symtomen vid denna typ av reaktion är rodnad, urticaria, svullnad och andningssvårigheter. Försök inte att behandla dessa symptom i hemmet. Uppsök läkare
2
sluta tillämpa ytterligare Hibiclens till det drabbade området. . Detta förhindrar ytterligare irritation från att utvecklas.
3.
Tillämpa en kall kompress på området för att lindra klåda. Blöt en steril engångs handduk eller ren trasa i kallt vatten och sedan tillämpas på det drabbade området. Upprepa efter behov.
4.
Ta antihistamin medicinering, som Benadryl. Detta bromsar kroppens reaktion på Hibiclens och tillåter svullnad och klåda avta.
5.
Tala med din läkare om rodnad inte avtar på egen hand. Receptbelagda mediciner kan behandla fortsatt rodnad från Hibiclens.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.