hur man får massage täcks av försäkringar

Förutom att få en massage för allmän avkoppling kan massage lindra många sjukdomar. Massage minskar smärta under förhållanden som karpaltunnelsyndrom, ischias och whiplash. Det hjälper till att behandla kroniska sjukdomar såsom gikt, reumatoid artrit och diabetes, och du kan få känslomässiga fördelar från massage om du har ångest, depression eller ilska. Massage terapi kostar i genomsnitt på $ 60 i timmen, från 2009 siffror. Detta kan bli dyrt om du har en sjukdom som kräver att du har regelbunden massage. I vissa fall kommer försäkringen massage
1.
Få ett recept. Om du har ett recept från din läkare, kan du förmodligen få sjukförsäkring betala för din massage.
2.
Gå till en massageterapeut i en legitimerad hälso-och sjukvården kontor. Du kanske kan få en försäkring förmåner om du går till en massageterapeut som arbetar för en läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut, osteopat eller kiropraktor.
3.
Kontrollera med din auto försäkringsbolag. Om föreskrivs av hälso-och sjukvårdspersonal, kan din bilförsäkring täcker din massage om du behöver massage som ett resultat av en bilolycka.
4.
Kontrollera Workman's ersättning. Du kan få Workman's ersättning för att täcka massage om du var sårad på jobbet och behöver massage för att hjälpa till med din skada.
5.
Inrätta en hälso-sparkonto. Detta sparkonto kan kombineras med en sjukförsäkring plan, så att du kan fatta dina egna beslut om hur du använder din dollar hälsovård.
6.
Kontrollera med din arbetsgivare för att se vilka förmåner de ingår i deras anställdas hälsa plan. Många företag väljer massage som en del av nyttan paket som de erbjuder.

Tips och varningar


 • Kontrollera om du har en massage i skolan i ditt område. Du kan få en massage bland studenter på en mycket lägre kostnad.
 • Om du har nyligen skadad på arbetet eller i en bilolycka, kan du behöva vänta innan de fick massage. Du bör inte få massage om du har feber, var nyligen i en olycka, är yr eller illamående eller har blåmärken, sår, utslag eller solbränna.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.