riktlinjer för CPAP-maskiner med Medicare

Obstruktiv sömnapné (från det grekiska ordet för "utan andetag") inträffar oftast när den mjuka vävnaden vid baksidan av halsen stänger upp. Personer med sömnapné sluta andas för en kort tid dussintals gånger per natt, vilket stör deras sömn cykler. OSA drabbar 3 procent av befolkningen är så mycket att det påverkar deras vardag i uppenbara sätt, enligt Dr Vishesh Kapur, chef för U. W, medicin sömnrubbningar Center på Harborview Medical Center i Seattle.

CPAP

Men löper större risk att drabbas av sömnapné än kvinnor och det förekommer oftast hos personer över 40, men även barn kan uppleva problem. Sömnapné har identifierats med ökad risk för högt blodtryck och hjärt-kärlsjukdomar, minnesproblem, fetma och impotens. Obehandlad sömnapné och den resulterande trötthet kan leda till på arbetsplatsen skador och olycksfall bil, liksom. Lyckligtvis behandling gör alternativ finns. En av de vanligaste är en kontinuerlig CPAP eller CPAP, en maskin, vanligtvis ungefär lika stor som en skokartong, som hjälper till att hålla luftvägarna från att kollapsa under sömnen. Du bär ansiktsmask eller annan enhet över näsan och /eller mun och CPAPs trycker in luft i luftvägarna vid ett tillräckligt högt tryck för att förhindra apnéer. Att vara medicintekniska produkter som regleras av Food and Drug Administration, recept från läkare är skyldig att köpa eller hyra en.

Medicare

Om du behöver en CPAP eller liknande anordning, kommer Medicare betalar för hyra av en CPAP och relaterade leveranser, eller en automatisk CPAP-maskiner (APAP) och Bilevel Machines (BiPAP). Medicare täcker 80 procent av de vanliga avgift för det område du bor i, med resten betalas av dig eller din extra försäkring. Resterande 20 procent samarbete betala samlas efter Medicare har betalat sin andel, så ingenting inne när varor skickas. Det finns också en avdragsgill, som du ansvarar för. Medicare täcker också de flesta CPAP förnödenheter såsom masker, huvudbonader, slangar, luftfuktare och liknande. Medicare har riktlinjer för CPAP utrustning som måste bytas ut regelbundet.

Medicare medger en 13-månaders hyra till egna program där det federala programmet betalar månadshyra för maskinen, som sedan omvandlas till ett köp av leverantören. Den 80/20 split gäller för detta program, liksom. Om du köper CPAP du kommer att ansvara för eventuella reparationer av maskinen kan behöva. Om du fortsätter att hyra den här maskinen kommer Medicare betala en avgift två gånger om året avgift för underhåll.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.