hur man kan hjälpa till att förebygga Alzheimers och andra sjukdomar med den fantastiska hälsofördelar selleri

Drabbade av Alzheimers och flera andra sjukdomar kan bidra till att förhindra eller förbättra sin kondition med hälsofördelar selleri.

University of Illinois har nyligen genomfört en studie på möss genom att ge dem en selleri förening som kallas luteolin, i deras dricksvatten i tre veckor. De var sedan injiceras med bakterier som orsakar inflammation men antioxidant som finns i selleri faktiskt minskat svullnad efter fyra timmar och forskarna publicerade sina fynd i National Academy of Science.

Det finns överväldigande bevis för att äta selleri eller saft av den kan minska neuroinflammation, som skulle inbegripa många hjärnan tillstånd som Alzheimers sjukdom, bipolär sjukdom, demens, och flera andra sjukdomar.

Denna underbara, grön mat kallas selleri, är laddad med mineraler och har använts ända sedan antikens Grekland och Kina. Det ansågs allmänt används för dess hälsofördelar och gavs för inälvsparasiter, högt blodtryck, fetma, reumatism, urinblåsa krämpor, lugnande nerverna, och flera andra villkor.
1.
~ ~ Köpa ekologiskt om möjligt ~ ~

Alltid köpa ekologisk selleri, eftersom det inte kommer att ha giftiga besprutade kemikalier på det men om du inte hittar det då se till att blöta det i citron vatten eller någon typ av ekologiska grönsaker tvätt.
En hälsosam gäng selleri bör vara fast och ljusgrönt med en blank yta.
2.
~ ~ Ät Raw ~ ~

Äta selleri ofta och äta den rå eftersom den behåller sin terapeutiska fördelar bäst när äts råa. Bara genom att äta 4 eller 5 stjälkar per dag kan förbättra din hälsa avsevärt. Det är också mycket gott att äta som mellanmål läggdags eftersom det är lastat med mineraler som lugna nervsystemet och är mycket låg i kalorier.
3.
~ ~ Juice Selleri för sin hälsa Fördelar ~
~
Juice selleri i en juicepress och dricker det ungefär 3 gånger om dagen för ett utmärkt sätt att stimulera matsmältningen, lugn allergier och sjukdomar mage, främja god eliminering, minska diabetes, bidra till att balansera hormoner och också är en stor afrodisiakum!
4.
~ ~ Dryck selleri utsäde Tea ~ ~

dricka te selleri utsäde kan allvarligt hjälpa sådana villkor som gikt, högt blodtryck, rena njurar och lever, glaukom, förebygga cancer, och även har varit känt att stå emot mygg!
5.
~ ~ Ta Selleri Frökapslarna ~ ~

Ta kapslarna som din vård rådgivare för hälsa förmåner som, avvärja förkylningar och influensa, svullna körtlar, tarmsjukdomar, astma och allt som orsakar inflammation i kroppen.

tips och varningar


 • Håll selleri i framsidan av kylskåpet vegetabiliska bin för att hålla den från att frysa.
 • Gravida kvinnor bör undvika stora mängder selleri, eftersom det kan orsaka allergier hos sällsynta tillfällen och muskelsammandragningar som leder till missfall.
 • personer med njurproblem bör rådgöra med sin vårdgivare innan du dricker stora mängder selleri.
 • Rådgör med din läkare om du tar några mediciner som kan utlösa biverkningar.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.