hur man kan stoppa drysol från förbränning

Drysol är en aktuell antiperspirant innehåller aluminiumklorid som aktiv substans. Det är ett receptbelagt post i vissa länder, däribland USA, och är normalt föreskrivs för personer med hyperhidros, ett tillstånd som orsakar överdriven svettning. Drysol block svettkörtlar, vilket minskar mängden svett, och det är mer potent än over-the-counter produkter. Hos vissa personer kan Drysol orsaka biverkningar av stickande eller brännande känsla, tillsammans med röd hud.
1.
Använd inte Drysol på skadad eller irriterad hud eller hud som nyligen har vaxat eller rakat. Det är mer sannolikt att orsaka smärtsamma brännande känsla.
2.
Använd en mindre mängd Drysol än du gjorde första gången, med tillämpning så tunn lager som möjligt.

3.
Var medveten om att den brännande känslan är ofta tillfällig och kan försvinna efter att ha använt Drysol några gånger. Dessutom, vissa tycker att produkten är så effektivt att de kan få genom att använda det enbart veckovis eller månadsvis.
4.
Ansök Drysol precis innan sänggåendet. Detta kan hjälpa dig att undvika den brännande känslan genom att sova igenom det.
5.
Sluta använda Drysol för två eller tre dagar tills någon obekväm känsla försvinna, och sedan prova på nytt.

6.
Sluta använda Drysol och ring din läkare om den brännande känslan blir sämre eller om det fortsätter efter flera försök att använda produkten. Också ringa din läkare om du utvecklar hudutslag eller svullnad på det drabbade området.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.