neugenisis HGH information

Neugenisis, ett näringstillskott finns i hälso-och vitamin-butiker och på Internet, marknadsförs som ett effektivt anti-aging formel. Tillverkaren hävdar denna produkt förbättrar muskeltonus och massa, ökar energi, hjälper immunsystemet och stimulerar kroppens naturliga produktion av tillväxthormon, eller HGH

Tillverkaren hävdar

Det exakta beloppet och procent av ingredienserna är sekretessbelagda enligt tillverkaren. Men produkten reklampåståenden tillägget innehåller höga halter av nyttiga aminosyror och antioxidanter samt vitamin B6, (sägs stimulera hypofysen produktion av HGH) GABA och colustrum för föryngring av huden och musklerna. Tillverkaren hävdar att också nämna en state-of-the-art blandning process, Argivive process, som lägger tribulis Terrestris (en blommande ört hävdade att stimulera sexlusten), röda hallon och vindruvskärnextrakt, syftar till att stimulera HGH produktionen.

Varför HGH?

Neugenisis förstahandsyrkande är att stimulera kroppens produktion av HGH, ett naturligt förekommande hormon som motverkar många av effekterna av en åldrande befolkning, inklusive hud rynkig, minska muskelspänning, en svagare immunförsvar, minnesförlust, sömnlöshet och minskad energi. För många människor, gör denna fastighet Neugenisis och andra stimulatorer HGH att föredra framför direkt injicering eller konsumera oralt syntetiska HGH, som som en anabol agent är förbjuden av många idrottsorganisationer.

Lite historia

NeuLife, tillverkaren av Neugenisis lanserade produkten under 2003. Produkten finns nu i tablettform eller som en spray som används under tungan.

Hälsosam Livsstil

Läkare rekommenderar en hälsosam kost och regelbunden motion som det bästa sättet att bekämpa effekterna av åldrande. NeuLife uppmanar också personer som använder Neugenisis att få tillräcklig motion, dricka minst åtta glas vatten om dagen för att korrekt sug upp produkten i systemet, och inte använda tillägget som ersättning för sunda kostvanor.

FDA

Som ett näringstillskott, är Neugenisis inte är föremål för granskning eller godkännande av FDA. FDA tar bara åtgärder mot en sådan produkt efter det har kommit till marknaden och har visat sig orsaka skadliga biverkningar. Vid utgången av 202C Neugenisis var inte föremål för någon utredning eller begränsning av FDA.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.