Hur identifiera hud taggar

Hud-taggar är vanliga, och tack och lov godartad, extra hud knölar som hänger från hudytan, som en mini tub. De kan matcha färgen på din hud och visas i fläckar som attraherar fukt eller irritation, som under dina bröst eller under armarna. Även om deras utseende skiljer sig från person till person, det finns grundläggande komponenter för att titta efter för att erkänna ett skin tag

Hur identifiera Skin Tags


1.
Leta reda på huden missbildningen och studera den noga.
2.
Utbilda dig själv om där hudflikar vanligtvis form och ställa sig frågor om din egen som möjligt diagnostisera skin tag . Är ditt problem i ett fuktigt område eller där kläder kan irritera huden? Är det rynkig, kött-färgad eller bruna? Är det hänga från din hud som liknar en rörformad bula? Svara ja på dessa frågor inches dig närmare en slutgiltig skin tag diagnos.
3.
Ring din läkare för en bekräftelse på din egen diagnos. Även hud taggar är inte ett tecken på någon hälsofråga och är godartade, kan du frestas att ta bort det på egen hand, som du inte bör försöka att göra. Även en självdiagnos är till hjälp, bara din läkare kan ge dig säker borttagning alternativ.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.