alternativa användningsområden för Vicks vaporub

Det finns bara två godkända sätt att Vicks VapoRub. Den första är för hosta och trängsel när den tillämpas på bröstet och nacken, och den andra för mindre muskelvärk och smärta när den tillämpas lokalt på det drabbade området. Men folk använder Vicks VapoRub av olika anledningar, varav några kan vara farliga, och rekommenderas inte

tånagelsvamp

Samtidigt som Procter Gamble, företaget som tillverkar Vicks VapoRub har inte gjort några egna tester för att avgöra om den här produkten kommer att bota tånagelsvamp, många förvissa att det gör. Tanken på att använda Vicks VapoRub som tånagelsvamp botemedel har funnits i några år som ett hem åtgärda. Eftersom många av de läkemedel som används för att bota tånagelsvamp kan orsaka skador på lever, är det inte förvånande att det finns de som försöker Vicks VapoRub. Om en person ville försöka Vicks VapoRub att döda sina tånagelsvamp han bör gälla salvan flera gånger om dagen till den rena ytan av de drabbade tånagel. Beroende på svårighetsgraden av svampinfektion, kan det ta allt från veckor till månader för att döda den, och har en ny frisk tånagel börja växa.

Det finns två faror med att använda Vicks VapoRub på detta sätt. Den första är att tån svampen kan bli värre medan en person försöker ett hem åtgärda, och en person skulle vara tvungen att rådfråga en läkare och använder konventionella behandlingar som nu kommer att ta ännu längre tid att läka de drabbade tå nageln. Det andra är att om det finns någon öppning, oavsett hur liten, i huden runt den drabbade tånagel, en person kunde oavsiktligt förgifta sig själva genom att låta kamfer i Vicks VapoRub att komma in i blodomloppet. Kamfer är giftiga för människor.

Luftfuktare

Ett annat sätt att Vicks VapoRub används är i luftfuktare och förångare som är speciellt gjord för att användas Vicks VapoRub eller andra liknande produkter aromaterapi. Sätta Vicks VapoRub i aromaterapi facket av en Vaporizer eller luftfuktare värmer ingredienser och gör dem luftburna där den sjuke kan andas in dem. Det finns ingen risk med att använda Vicks VapoRub på detta sätt.

Stöter iväg Myggor

Ett annat sätt att Vicks VapoRub kan användas är att stöta bort myggor. Anledningen till att Vicks VapoRub fungerar för detta är att den innehåller olja cederträ blad vilket är en naturligt insektsmedel. Bara sandskädda lite på fotleder, inre armbågar, inre handleder och hals och detta kommer att hjälpa till att hålla myggorna från att bita. Om en person har glömt att sätta Vicks VapoRub på innan vi går utanför, kunde han lägga ännu dem på eventuell myggbett. Den mentol och kamfer ökar blodcirkulationen och detta bryter upp den anti-koagulering agent att myggans injicerade när den bet en person. Detta i sin tur stoppar klåda. Det finns en fara att använda Vicks VapoRub på detta sätt om du lägger den på ett myggbett eftersom detta skulle kunna göra det möjligt för Vicks VapoRub att komma in i blodomloppet. Vicks VapoRub inte tas internt, och detta inkluderar genom ett öppet sår oavsett hur liten då kamfer är giftigt för människor om de tas internt. På grund av detta är det bäst att bara använda Vicks VapoRub som en insekt avskräckningsmedel innan en person går ut, inte efter en person redan har blivit biten.

varningar

Vicks VapoRub har kamfer i det, och kamfer när de tas internt är giftigt för människor. Detta innebär att en person inte bör lägga Vicks VapoRub på hemorrojder, under näsan, i näsan, i munnen, eller i eller i närheten av ögonen, eftersom det kan få kroppen att ta kamfer i internt, och därmed resultera i kamfer förgiftning .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.