bloodroot ört för att ta bort hud taggar

Skin taggar är ett ganska vanligt hud händelse. Hud taggar består av små smärtfritt utväxter som bildas på olika kroppsdelar. Det finns inga exakta orsaken till hud taggar, dock visas de vanligen i blivande kvinnor, de med humant papillomvirus och diabetespatienter. Hud-taggar har inte visat sig orsaka allvarliga konsekvenser för hälsan, men är ofta bort av estetiska skäl. Hud taggar orsakar också mindre irritation på grund av chaffing. En av de vanligaste naturliga botemedel för hud-taggar är användningen av Bloodroot.

Om Bloodroot

Bloodroot är en ört som finns i östra USA samt Kanada, och kan användas för att ta bort hud taggar. När den trycks och används korrekt, har röd saft som framställts av bloodroot förmåga att förstöra och lösa upp hud taggar, enligt naturmedicin hemsida, MountainRoseHerbs. com.

Ansökan

Ansökan bloodroot är en ganska enkel process. Bloodroot finns ofta i pulver-eller pastaform från marken torkade roten. Det kan också ges i form av utdrag, som finns i lokala bondens marknader eller hälsokostbutiker. För att ta bort hud taggar med hjälp bloodroot, stryk bloodroot klistra på huden tag och täck den med ett bandage. Du måste kontrollera intermittent för att se om din hud tag har fallit av.

Varningar

Bloodroot bör användas med försiktighet och bör inte komma i kontakt med frisk hud eftersom det kommer att skada den. Det är viktigt att du endast gäller bloodroot på huden tag och ingen annanstans. Det är mycket farligt att tillämpa bloodroot juice på frisk hud eftersom örten anses vara escharotic, en vävnad-dödande ämne. Du bör inte gälla bloodroot salva på huden taggar på dina ögonlock eller andra känsliga områden. Bloodroot juice är också giftig och bör inte intas på något sätt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.