effektiv produkt att blekna åldersfläckar i ansiktet

Åldersfläckar kan vara ett pinsamt del av åldrandet, särskilt om de visas på ansiktet. Det finns en mängd olika sätt att effektivt behandla och minska uppkomsten av dessa ansiktet fläckar säkert att använda naturliga produkter som kan hittas lokalt eller genom att köpa dyrare produkter som är speciellt utformade för att ta bort åldersfläckar

Produkter för köp

Exfoliering krämer används för en rad olika hudproblem som akne och avlägsnande av ärr orsakade av födelsemärken eller fläckar ålder. Dessa krämer har oftast en blandning av hydroxy syror och andra mineraler som bidrar till att minska de fysiska symptom orsakade av åldersfläckar. Eftersom dessa kemikalier kan också irritera huden och orsaka det drabbade området att reagera negativt är det viktigt att konsultera en hudläkare innan du använder dessa produkter. Din hudläkare kan också erbjuda ett antal alternativ till dessa tillverkade produkter, bland annat kemisk peeling, microdermabrasion och foto-föryngring behandlingar. Dessa förfaranden kan vara dyrt, men hanteras av professionella som kan avgöra vilken produkt är anpassad till varje enskilt fall.

Livsmedel

Det finns gott om lättillgängliga livsmedel som har läkande egenskaper när det appliceras på huden.

Kärnmjölk kan dabbed på de drabbade områdena med en bomullspinne eller en Q -tip. Kärnmjölk innehåller mjölksyra, bland andra användbara mineraler, och har använts i flera år som en hemmagjord skönhetsmedel. Filmjölk också kan appliceras på hud problem för liknande resultat.

Garbanzo bönor eller kikärter, kan användas för att skapa en exfolierande pasta. Ta en burk garbanzo bönor och blanda i ca 1 /3 kopp vatten och försiktigt smeta den i ansiktet. Låt pastan torka innan du tar bort.

Citrusfrukter, som citroner och apelsiner, kan också Juiced och appliceras på huden. Kombinationen av naturliga C-vitamin och fettsyror är bra för hud föryngring. När du använder starkare citrusfrukter som citroner eller limefrukter, är det viktigt att vänta tills saft har torkat innan solexponering som den sura saft kommer att göra huden mer känslig för solens UV-strålar.

Naturläkemedel

Aloe vera är en effektiv, lugnande anläggning som kan "mjölkas", eller kan köpas i gelform för att ge lindring för olika hudåkommor. Använd Aloe Vera kräm två gånger om dagen i en månad att börja märka resultat.

Maskrosor kan skördas eller köpas och sav som visas när man bryter stammen är välgörande för huden. Gnid SAP på det drabbade området två till tre gånger om dagen för bästa resultat.

Ricinolja även är effektiv på att ta bort ansikts ärr om masseras in i huden en gång på morgonen och en gång på kvällen.

Pepparrot rot kan rivas och läggas till en blandning av en halv tesked varje vinäger och citronsaft och tre droppar rosmarinolja för att skapa en annan hemgjord exfolierande kräm som ska fungera som en ansiktsscrub.

Användning av produkter

De ingredienser och förfaranden som nämns ovan skall användas individuellt och bör inte kombineras, eftersom de kan orsaka huden att negativt reagera under stress av så många olika aktiva substanser. När börjar behandling med något av dessa produkter, att minst en månad av användning innan förväntar sig att se resultat. Om en produkt ännu inte ger positiva resultat efter en månad eller mer, produkter switch.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.