holistiska behandlingar för lumbalt spondylos

Lumbal spondylos är en degenerativ tillstånd där ryggmärgskanalen smalnar av och sätter press på nerverna i ländryggen. Lumbal spondylos orsakas oftast av artros eller andra degenerativa sjukdomar. Enligt artikeln "Spondylosis" av NYU Medical Center vid www. med. nyu. edu kan symptom på lumbal spondylos smärta, inflammation, diskbråck, ischias och även domningar. Holistiska behandlingar för lumbal spondylos består ofta av vila, immobilisering, is, värme, kosttillskott, massage och motion.

Överväganden

Äldre personer är mer benägna att använda holistiska behandlingar för lumbalt spondylos eftersom operation är ofta rekommenderas inte. Vid en viss ålder, är det osannolikt att lumbal spondylos kan botas. Det är ibland kommit överens om att en behandling för att lindra symptomen för att göra patienten mer bekväm. Därför kan holistiska behandlingar blivit ett alternativ till kirurgiska ingrepp.

typer av behandlingar

Vila, immobilisering, is och värme är vanligtvis de första stegen för att behandla lumbal spondylos holistiskt. Fysisk aktivitet är ofta begränsas till inflammation är under kontroll under flare-ups. Tillbaka hängslen för nedre ryggen kan användas för att förhindra ytterligare skada. Under de första 48 eller 72 timmar efter debut av smärta, kan is användas för att minska den ursprungliga svullnad och inflammation. Ice är känd för att orsaka vasokonstriktion, vilket minimerar inflammation och därav smärta genom att begränsa flödet av blod till baksidan. När eventuella uppflammande i ländryggen är under kontroll, kan värme användas för att främja blodflödet och dämpa muskelspasmer från lumbal spondylos. Vid denna punkt kan omväxlande värme och is vara en effektiv behandling för smärtlindring.

Andra typer av behandlingar

Massage, accupuncture och smärtstillande tillskott är några andra typer av holistiska behandlingar som kan användas för att lindra korsryggen spondylos symptom. Massage kan slappna av nerver och muskler orsakas av stenos (begränsning) i ryggraden hos personer med lumbal spondylos. Enligt artikeln "Vad är akupunktur? Vad är fördelarna med akupunktur?" av Medical News Today, den största oberoende online hälsa och nyheter resurs på Medicalnewstoday. com kan accupuncture användas effektivt för nedre ryggsmärtor av dem som inte vad jag ska ta medicin. Dessutom kan vissa örter som cayennepeppar (capsaicin), kamomill och kardborre lindra smärta symptom. Capsaicin är en erkänd smärtbehandling hos de konventionella läkare.

Effekter av träning

En av de mest effektiva holistiska behandlingar för lumbal spondylos är motion. Enkla rörelser som att trycka på den nedre delen av ryggen mot golvet eller dra knäna mot bröstet kan slappna av spända muskler i ländryggen. Detta främjar blodflödet som kan hjälpa till att lindra smärta symptom.

Tidsplan

Det finns ingen bestämd tidsram för att övervinna lumbal spondylos smärta. De som är mer proaktiva i sitt holistiska behandlingar kommer troligen att ha större framgång i att lindra sin smärta snabbare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.