hur man eliminerar Seroquel

Seroquel är varumärket för medicinering quetiapin, som läkarna främst ordinera för att behandla schizofreni och akuta maniska episoder av bipolär sjukdom. Vissa läkare också förskriva Seroquel för sömnlöshet, eftersom det kan ha en lugnande effekt. Även om läkemedlet inte är beroendeframkallande, när du eliminera den, kan du uppleva utsättningssymtom. Seroquel påverkar neurotransmittorer, och hjärnan måste anpassa sig till en minskning av denna typ av medicinering
1.
Sluta använda Seroquel gradvis under överinseende av din läkare. Abstinensbesvär är mindre troligt om du sjunker med Seroquel i stället för att stoppa den plötsligt.
2.
Minska doseringen skattesatser enligt läkarens anvisningar. Ta inte mindre än läkare ordinerar i ett försök att eliminera Seroquel använda snabbare. Det kan ta några veckor att helt sluta med drogen.
3.
Var medveten om effekter tillbakadragande sida. Biverkningar är mindre vanliga för patienter som avtar Seroquel användning gradvis, men du kan uppleva vissa illamående, kräkningar eller sömnlöshet. Sömnlöshet kan dröja upp till tre veckor, eller längre i sällsynta fall.
4.
Tala med din läkare om något utsättningssymtom är särskilt besvärande. Fråga om det är okej att ta förslaget dimenhydrinat sjukdom medicin, som du kan köpa som ett allmänt och i märken såsom Dramamine. Detta kan hjälpa till med illamående och sömnlöshet. Over-the-counter magbesvär läkemedel, såsom Samarin, kan också lindra illamående.

Tips och varningar


 • Om du har tagit Seroquel för schizofreni eller bipolär sjukdom, tala med din läkare omedelbart om du får tecken på din sjukdom återvända. Du kan behöva fortsätta ta Seroquel eller annan medicinering.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.