risken för kolon rengöringsmedel

Det finns två metoder för kolon rensningen. Den muntliga metoden innebär intag av kolon rengöringsmedel i form av piller, pulver och örter. Kolon bevattning är en alternativ teknik som används för att spola tarmarna och tarmarna. Det finns faror med båda tillvägagångssätten

Piller och pulver

Piller och pulver tas via munnen för att bistå i naturlig avföring, men de agerar mer som laxermedel. De orsakar oftare tarmrörelser och kan orsaka diarré och förlusten av näringsämnen och goda bakterier. Dessa läkemedel ska användas med försiktighet eftersom man kan bli beroende av dem och du kanske inte kan ha normal avföring utan dem.

Örter

Cascara Sagrada är en ört som används i laxermedel för att främja avföring. Använder för mycket av denna ört kan leda till magsmärtor, blödning, hepatit och leverskada. Senna är en stark ört också i laxermedel. Om den inte används på rätt sätt, kan denna ört leda till leversvikt och blodsjukdomar.

Colon bevattning

Colon bevattning liknar ett lavemang, men använder mycket mer vatten. Med detta förfarande, att en maskin pumpar in vatten i dina tarmar spola ut avfall. Bortsett från buken obehag, riskerar du att få en bakteriell infektion, med din tarm punkterats eller absorbera för mycket vatten i ditt system.

Överväganden

Den metod du väljer för kolon rensningen beror på dina mål, den tillgängliga tiden och din budget. Kolon rengöra produkter kan vara billigare, men det kan ta dagar att vara effektiv. En timmes kolon bevattning session kan kosta upp till $ 200.

Varningar

Det finns många kolon rengöra produkter på marknaden som påstår sig vara säkra, men vissa innehåller starka kemikalier. Välj produkter med omsorg och vet ingredienser innan du använder dem. Om du väljer att ha ett kolon bevattning, se kolon terapeuten är certifierad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.