är solarier dåligt för diabetes?

Solarier är inte smarta val för människor med diabetes, som diabetiker är i större fara att drabbas av svåra brännskador och även utveckla hudcancer än en icke-diabetiker solarium användare. Spela säkert och undvika solarium om du har diabetes

Ökad Burn Danger

Många diabetiker har någon form av nervskada, som kan göra det svårt eller omöjligt att känna om din hud är brännande tills allvarlig skada har redan gjorts . Att inte kunna exakt tala om ett solarium är farligt het finns en allvarlig risk för någon med diabetes.

Ökad cancerrisk

Solarier sätta alla på en ökad risk för hudcancer, och som har diabetes sätter dig på en ökad risk att utveckla cancer. Kombinera diabetes med solarier innebär en ännu högre cancerrisk

Solbränna betonar

bränt tyder hudskador, vilket innebär att din kropp behöver för att lägga resurser på helande -. Och det är färre resurser tillgängliga för att bekämpa sjukdomar och infektioner. Eftersom en diabetiker immunförsvar redan är nedsatt, att riskera en solbränna i ett solarium gör att du löper högre risk att inte kunna kämpa mot en allvarlig sjukdom eller infektion.

Insulin och värme

Extrem värme, som den erfarna i ett solarium, kan orsaka insulin för att bryta ner och arbeta mindre effektivt. Detta kan orsaka högt blodsocker i någon med diabetes, vilket gör honom mår illa och nedgångna, och om erfarna regelbundet, vilket leder till allvarliga komplikationer.

Faror Dehydrering

Solarier kan göra dig uttorkad, och uttorkning innebär en diabetiker kropp bryter inte ner mat eller process insulin också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.