Vilka är fördelarna med kokosnöt för herpes?

Herpes är en serie av smittsamma sjukdomar som drabbar miljontals människor världen över. Herpes orsakar smärtsamma sår och skador på det drabbade området. Många naturalister talar om fördelarna kokosnöt har för herpes. Förstå att denna behandling kan hjälpa dig att avgöra om det är rätt för dig

Coconut

Coconut är en välsmakande frukt som kan göras i många hälsosamma rätter. Dess olja är också tillgänglig från hälsokostbutiker.

laurinsyra

laurinsyra är utbredd i kokos och det är ett anti-virus, anti-svamp, och anti-infektion syra. Detta är det ämne som naturläkare tror behandlar herpes.

Dosering

Två till tre matskedar kokosolja kan intas en gång per dag, medan 10 uns kokosmjölk kan drickas dagligen. Mosa och äta en halv kokosnöt kan ge dig samma fördelar.

Är det säkert?

Kokosnötter och kokosolja är naturliga, hälsosamma ämnen som erbjuder många hälsofördelar utöver deras antivirala egenskaper.

fungerar det?

Det finns inga medicinska bevis för att kokos botemedel herpes. Det finns många vittnesmål från herpes patienter prisar kokos, men det har inte testats medicinskt. Någon erkänd botemedel mot herpes finns.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.