hem botemedel mot håravfall med DHT

Enligt American Academy of Dermatology, två av tre män i USA upplever en viss grad av håravfall, cirka 25 procent av 30 års ålder. Om du är en av dem, kan du skylla förlusten av dina lås på två saker-en nedgång i testosteronnivåerna och omvandlingen av tillgängliga testosteron till DHT. Lyckligtvis kan håravfall med DHT behandlas med ett hem rättsmedel i stället för att kemikalier

Untangle håravfall Mystery

Möt dina Nr 1 en fiende. Du kanske frestas att skylla ditt håravfall på dihydrotestosteron, eller DHT, och stannar vid detta. När allt är att det ämne som instruerar hårsäckar att ta en paus från groning-för gott. Du bör dock veta att den verkliga boven är 5-alfa-reduktas (5 ar) typ II, ett enzym som frigörs i hårsäckarna när testosteronnivåerna börjar falla av. Utan detta enzym, bör omvandlingen av testosteron till DHT inte ske, och håret skulle stanna kvar.

Se till att det inte finns några andra skäl till ditt håravfall efter åldersrelaterade nedgången av manliga hormoner. Överaktiv sköldkörtel, en uppbyggd av giftiga metaller och även vissa mediciner kan påskynda håravfall. Om du misstänker att en underliggande sjukdom kan vara en möjlighet i ditt fall, rådgöra med din vårdgivare för ett klartecken innan du använder något hem botemedel mot håravfall med DHT.

Ta naturligt förhållningssätt till håravfall

Koncentrera dig på en balanserad kost som innehåller massor av färsk frukt och grönsaker, som är höga i bioflavonoider och antioxidanter. En annan bra anledning att hålla sig till en växt-baserad kost är att öka ditt intag av aminosyror, t. ex. L-lysin och L-arginin och gamma linolensyra (GLA).

Medan alla dessa näringsämnen är nyckeln till frisk hud och hår, verkar GLA, en omega-6 viktig fettsyra, att hämma 5-alfa-reduktas typ II. I själva verket upptäckte forskare vid University of Chicago som GLA uppvisar denna aktivitet in vivo och in vitro, vilket innebär inuti kroppen, liksom när de förs in i ett provrör. En utmärkt källa till GLA är gurkört fröolja.

Komplettera med Saw Palmetto extrakt. Det bär av Saw Palmetto innehåller beta sitosterol, som fungerar som en anti-androgen genom att binda till 5-alfa-reduktas och avskräcka omvandlingen av testosteron till DHT. Den 12 mars, 2006 "tidning alternativ och komplementär medicin" presenteras resultaten av den första placebokontrollerade, dubbel-blind studie för att stödja användningen av Saw Palmetto och beta sitosterol att effektivt behandla håravfall med DHT. Studien, som omfattade män mellan av 23 och 64, rapporterade att 60 procent av behandlingsgruppen visade förbättring vid slutet av studieperioden />
. OBS: Kontrollera med din läkare innan du tar Saw Palmetto Om du för närvarande tar warfarin eller andra blodförtunnande, på grund av en ökad risk för blödning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.