hur du tar bort bristningar efter förlossningen

Bristningar är en del av nästan varje graviditet. Enligt American Association Graviditet, nästan 90 procent av alla gravida kvinnor utvecklar dessa rosa-röd-färgade strimmor på deras magar eller bröst. Bristningar är godartade och blekna med tiden, men det är lite lättnad till kvinnor som vill ha dem borta direkt. Även ingenting är säkert att skicka hudbristningar tillbaka varifrån de kom, kan några få behandlingar och andra behandlingar hjälpa till att snabba på processen
1.
vänta ut det. Enligt Mayo Clinic, till behandlingar bort hudbristningar är bara delvis effektiva. De är dyra, och många inte omfattas av sjukförsäkring. Bristningar göra bleknar med tiden.
2.
Försök tillämpa tretinoin. Enligt Mayo Clinic, tretinoin kräm (säljs under varumärkena Retin-A och Renova ") kan hjälpa förbättra utseendet på hudbristningar. Krämen fungerar bäst om hudbristningar som är mindre än 6 veckor gamla, och det bör aldrig användas under graviditet.
3.
Prova laserbehandling. Pulsade laser terapi och fraktionerad photothermolysis är två vanliga alternativ, enligt Mayo Clinic. De verkar genom att stimulera tillväxten av kollagen och elastin, och de är mest effektiva på nyare hudbristningar.
4.
Prova microdermabrasion. Denna kosmetiska förfarande fungerar som sandblästring. En handhållen apparat blåser små kristaller på huden, sedan ett sugrör suger upp dem tillsammans med döda hudceller. Eftersom microdermabrasion avlägsnar hudens översta lagret, kan den orsaka tillväxt av nyare och mer elastisk hud. Enligt Mayo Clinic, är microdermabrasion ett bra alternativ för äldre hudbristningar.
5.
Tänk excimerlaser. Detta stimulerar produktionen av melanin, ett ämne som färgar huden. När behandlingen fungerar, strimmor ta på sig en färg som liknar omgivande hud. Excimerlaser är en annan bra alternativ för äldre hudbristningar, enligt Mayo Clinic.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.