hur man kan bli av Myofascial triggerpunkter

Myofascial triggerpunkter är smärtsamma, spända band av muskelfibrer på instrumentpanelen. De är en vanlig orsak till smärta och kan leda till refererad smärta i större områden. En mängd olika sätt att behandla smärta myofascial brytpunkt har identifierats. Metoder som kräver en utövare inkluderar massage och akupunktur. Skum rullande är en Myofascial release metod som går att göra på sina egna
1
Om söker massage terapi för lättnad, att du hittar en manuell terapeut särskilt utbildade i Myofascial release. De kan hänvisa till detta som "brytpunkt release" eller "Myofascial tröskelpunkt terapi. " I USA tillåter American Massage Therapy Association potentiella kunder att söka igenom deras massage katalog efter plats samt hur och tekniker praktiseras. Eller så kan du enkelt fråga i din lokala massage klinik, eller kontrollera med din massageterapeut.
2.
Akupunktur är också en bra behandling för myofascial smärta. Det har använts i stor utsträckning av British Medical Acupuncture samhället. Nålarna stimulerar nerverna som hindrar brytpunkt smärta budskap genom att skriva in i ryggmärgen (bland annat). En akupunktör kan hittas på AcuFinder.

Om lokala akupunktörer för dyra, överväga att hitta en klinik på ett akupunktur Schoo, där studenter, under ledning av utbildade akupunktörer, utöva sin intag och nålarna kunskaper i minskad takt. Gemenskapen akupunktur är också ett alternativ, vilket är en glidande skala klinik i en grupp behandling utrymme.
3.
Såvida du inte har en kronisk smärta sjukdom (t. ex. fibromyalgi) eller en cirkulatorisk problem, är skum rullande utmärkt för egen Myofascial frigivning. Du måste plocka upp en skumgummirulle. Om det inte finns en tillgänglig hos din lokala sportaffär eller gym, kan du köpa en på nätet. Några bra alternativ inkluderar prestera bättre s 1-tums rulle ($ 9,95) eller mer varaktig skumgummirulle Plus ($ 39,95). För specifika tekniker på skum rullande varje område av kroppen, kolla tmuscle. com/free_online_article/sports_body_training_performance_repair/feel_better_for_10_bucks.

tips och varningar


 • Om ingen massageterapeuter utbildade i Myofascial release finns tillgängliga i ditt område, är akupressur ett bra alternativ. Lokala akupunktur skolor eller akupunktörer kanske kan göra hänvisningar.
 • Skum rullande (och ofta massage) är kontraindicerat för personer med kronisk smärta sjukdom (t. ex. fibromylagia) eller cirkulationsproblem. Om du har något av dessa villkor, inte skum rulle, och rådgöra med din massageterapeut att ta reda på det bästa alternativet.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.