hur man kan sänka blod presure på en dag

Högt blodtryck begränsar blodflödet och kan leda till många negativa hälsotillstånd. En normal högt blodtryck behandlingen anses vara på eller under 120/80 mm Hg, högt blodtryck behandlingen därmed anses ha över 140/90 mm Hg. Människor med högt blodtryck uppmanas enträget att sänka blodtrycket att säkra nivåer. Det finns många enkla, säkra och effektiva sätt att sänka blodtrycket i så snart som 24 timmar
1.
Köp ett fåtal naturliga blodtryckssänkande tillskott från ditt lokala apotek eller vitamin butik. Niacin, omega-3 fiskolja och vitlök kapslar är all naturlig och effektiv blodtryckssänkande behandlingar. Försöka med ett fåtal naturliga kosttillskott för att se vilken som fungerar bäst för dig.
2.
Inkludera blodtryckssänkande mat i dina måltider. Livsmedel effektiv på att sänka blodtrycket inkluderar magert kött, baljväxter, fullkornsprodukter, fisk och olivolja. Det är också viktigt att undvika vissa blodtryck medvetenhet livsmedel såsom smör, salt, stekt mat och snabbmat, dessa bör minskas eller elimineras från kosten. Ersätta dessa livsmedel med hälsosam mat kommer att sänka ditt blodtryck snabbt.
3.
Gör mycket motion. Övervikt och fetma är en vanlig orsak till högt blodtryck. Utövar kommer att hjälpa förlora övervikt och förbättra blodflödet. Detta gör att ditt blodtryck nivåer att sjunka snabbt. Hjärt-övningar såsom simning, jogging och promenader makt är alla stora former av motion.
4.
Tänk meditation som ett sätt att sänka ditt blodtryck. Värdera cirka 600 studier över hela världen, menar dr Robert Schneider att meditation är ett av de bästa sätten att lägre nivåer blodtryck. Meditation är effektivt för att minska stress, vilket är den huvudsakliga orsaken till högt blodtryck. Bortsett från att orsaka högt blodtryck, har stress också kopplats till hjärtsjukdomar och många andra negativa hälsotillstånd.
5.
Boka en tid med en läkare för att få en receptbelagd behandling. Läkaren kommer att kontrollera ditt blodtryck och rekommenderar en medicin. Det finns många olika receptbelagda mediciner mot högt blodtryck tillgängliga. Vanligen kommer läkare rekommendera beta-blockerare, alfa-blockerare, eller diuretika, som alla har visats vara effektivt för att sänka blodtrycket. Tala med din läkare för att se vilken medicin som är rätt för dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.