receptfria håravfall behandling

Receptfria behandlingar mot håravfall allt från speciellt formulerade schampo för alla naturliga naturläkemedel. Dessa alternativ finns tillgängliga i de flesta livsmedelsbutiker, apotek och hälsokostaffärer

Minoxidil

Minoxidil, eller Rogaine, är en aktuell, FDA-godkänd behandling som främjar hårväxt i områden drabbade av manligt håravfall.

Nioxin

Nioxin hårprodukter förhindrar överflödigt hår falla genom att främja en sund hårbotten miljö. Den hårvård systemet ingår schampo, balsam och leave-in behandlingar som hjälper avgifta, ger näring och skyddar hårbotten.

Kokosolja

lokal applicering av kokosolja i kombination med hårbotten massage är en traditionell Ayurvedisk avhjälpa för håravfall. Man tror att ge näring hår och stimulera blodflödet till hårbotten.

Biotin

Även om det inte vetenskapligt bevisat, är biotin ett kosttillskott tänkte att positivt påverka hårväxten. Det är vanligen används för att både behandla och förebygga håravfall.

Tips

En rad faktorer kan bidra till håravfall hos både män och kvinnor. För att identifiera den bästa behandlingen, först konsultera en professionell för att fastställa orsaken till tillståndet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.