ricinolja för vårtan bort

Vårtor kan vara fula och smärtsamma. Vårtor kan lämnas ensam att läka eller så kan behandlas med antingen läkare ordinerade metoder eller naturligt. Ricinolja är en naturlig behandling som kan hjälpa vårtor försvinna. Syran i ricinolja irriterar vårtan att den punkt där efter en tid kommer det att skorv upp och faller av. Ricinolja behandlingar är för behandling av externa vårtor som finns på kroppen med undantag för underlivet, då behandling skall ordineras av en läkare bara

Behandling # 1

Rengör vårtan med mild tvål och vatten och torka. Sätt ricinolja i en pipett. Sätt en droppe av olja på vårtan. Täck vårtan med ett bandage eller plåster. Återapplicera oljan dagligen du installera förbandet. Håll vårtan under tre veckor. Vårtan ska försvinna efter behandlingsperioden.

Behandling # 2

Om doften av ricinolja är för mycket för dig då behandling två är ett bättre alternativ för dig. Börja med att tvätta vårtområdet med en mild tvål, vatten och låt torka. Blanda ricinolja med en eterisk olja för att täcka upp den obehagliga lukten. Applicera ricinolja till vårtan med en bomullstuss eller Q-tip på morgonen och på kvällen. Gnid in oljan i vårtan och tillbaka med fingret minst tjugo gånger. Var noga med att tvätta händerna efteråt för att förhindra spridning av viruset. Vårtan ska vara borta inom ett par veckor.

Behandling nr 3

Om du inte vill röra vid vårtan eftersom din rädd att viruset sprids eller om du inte vill springa till affären för att köpa några eterisk olja, prova denna behandling. Rengör vårtan och området runt den med en mild tvållösning. Torka området. Blanda bakpulver och ricinolja tillsammans grundligt i en skål. Applicera blandningen på vårtan och gnid in försiktigt. Täck vårtan med ett förband. Återapplicera blandningen en gång om dagen och re-lock. Du vårta ska försvinna i en vecka eller mer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.