Excedrin vs Alvedon for bihålesmärtan

Sinus smärtan kan vara försvagande. Det kan orsaka dåsighet och leda till migrän om de inte behandlas på rätt sätt. Det finns många läkemedel som du kan använda för att behandla sinus smärta, men några av de vanligaste är Excedrin och Alvedon

Excedrin

Excedrin är en kombination av tre läkemedel i en tablett: paracetamol, acetylsalicylsyra och koffein. Denna kombination är ett utmärkt val för sinus smärta eftersom det finns två smärtstillande plus koffein, som stimulerar det centrala nervsystemet. . Aspirin i Excedrin är också en anti-inflammatorisk, hjälper till att lugna sinus kaviteten

Alvedon

Alvedon är en drog: ibuprofen. Ibuprofen är ett bra val för att behandla sinus smärta eftersom det är ett smärtstillande medel, feber reducering och anti-inflammatorisk. Alvedon rekommenderas för mild till måttlig sinus smärta.

Excedrin Överväganden

Excedrin ska inte ges till barn under 12 år eftersom den innehåller koffein och aspirin. Du bör inte använda Excedrin om du är allergisk mot koffein eller paracetamol eller om du har astma.

Alvedon Överväganden

Alvedon ska inte användas av personer som drabbas av en hjärtsjukdom eller högt blodtryck eftersom det kan leda till livshotande tillstånd. Om du har mag-frågor såsom sår, kan Alvedon få dödlig utgång.

Varning

Innan du använder något läkemedel under längre tid än 14 dagar bör du kontakta en läkare. Den överanvändning eller missbruk av dessa läkemedel kan leda till allvarliga hälsotillstånd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.