den bästa mederma akne ärr behandling

Acne ärr kan påverka din kropp både fysiskt och känslomässigt. Om du inte har hundratals dollar för att investera i dyra medicinska ingrepp att ta bort dina ärr, det finns andra vägar du kan ta för att minska uppkomsten av akne ärr och få tillbaka självkänslan du en gång hade. En av de mest populära utvärtes behandlingar för att förbättra utseendet på akne ärr är en Mederma ärr behandling

Mederma Gel

Mederma erbjuder ett par olika alternativ för din akne ärr behov. Den första är Mederma Gel, som enligt Mederma. com, är inte utformad för att göra dina ärr att försvinna helt utan snarare mjukna och ljusare utseende hudproblem att göra det mindre märkbar.

Enligt Mederma. com bör gelen användas flera gånger dagligen under åtta veckor på helt nya ärr när de är läkt och inte längre öppna eller blödning. Det tar längre tid att minska gamla acneärr rekommenderar så Mederma applicerat gelen flera gånger varje dag i tre till sex månader.

Mederma Cream Plus SPF 30

Den största skillnaden mellan Mederma Gel och Mederma Cream är att den senare innehåller solskyddsmedel. Mayo Clinic läkare säger att även om solskyddsmedel inte kommer att skydda huden från alla UV-strålning, kan den fortfarande spelar en viktig roll i att hålla din hud skyddas. Detta är särskilt viktigt när det handlar ärr, som Mederma experter säger solljus kan mörkare utseende eller förvärra utseendet på en akne ärr.

Detta ärr kräm kan tillämpas på samma sätt och ofta som Mederma Gel, återigen beroende på hur gammal akne ärr är.

Hur Mederma produkter fungerar

Enligt Mederma. com är de ärr behandling produkter formulerade med botaniska extrakt unikt patenterat till företaget, vilket innebär att produkterna är en av ett slag, de också inte innehåller fet olja, som skulle kunna förvärra acne-benägen hud. Även om Mederma produkter anspråk på att vara Nr 1 läkare rekommenderade ärr behandlingar på marknaden, föreslår WebMD. com samråd med din hudläkare eller plastikkirurg innan du använder ärr behandlingar av något slag.

effektivitet Mederma Scar Behandlingar

är det viktigt att hålla i minnet att ärr behandlingar reagerar olika på varje individ. Medan geler och krämer kan hjälpa till att lätta en persons hud, inte nödvändigtvis garanterar samma resultat kommer att gälla för din. WebMD. com rekommenderar kirurgiska behandlingar såsom dermabrasion, laserkirurgi eller fyllningar i händelse av att mindre invasiva utvärtes behandlingar visa sig vara ineffektivt.

Du kommer att veta om Mederma krämer arbetar för din hud över tiden. Mederma. com berättar patienter att det kan ta mer än en månad för att se resultat, är så utseende förändras inte direkt på något sätt. Det huvudsakliga syftet med Mederma produkter är att lätta ärr och göra dem mindre märkbar, om detta inte är ett tillfredsställande sätt att bli av med dina ärr, överväga en mer kirurgiskt invasiva förfarande för ärr bort istället.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.