hur man läka ett brustet bröstbenet

Bröstbenet, även kallad bröstbenet, är ett ben som ansluter revbenen framför hjärtat. Broken sternums är smärtsamma och långsam att läka, med sängläge och anti-inflammatorisk medicin är den mest effektiva behandlingen. I fall av allvarlig fraktur, kan operation krävas tillsammans med en kontroll av hjärtat genom EKG. Om Fraktur på bröstben stör andningen kan mekanisk ventilation genom intubering också krävas för att minska trycket från lungorna på bröstbenet. Oftast kan enkla steg leda till en lyckad återhämtning med tiden
1.
Gör ett läkarbesök omedelbart om en Fraktur på bröstben är misstänkt för.
2.
Har X -strålar av fronten och sidan av bröstkorgen och andra tester, såsom EKG, tagna efter läkarens bedömning.
3.
ta anti-inflammatorisk medicin för att minska trycket på den trasiga området i bröstet tillsammans med smärtstillande medicin för att minska den stress som orsakas av smärta i samband med brottet.
4.
Bo orörlig under minst två veckor, administrera smärtstillande och anti-inflammatorisk medicin som behövs eller ordinerats av läkare.
5.

Tillägg läkning av Fraktur på bröstben med vallört kataplasmer tillämpas på bröstbenet området dagligen medan sängläge. Vallört ört absorberas lätt genom huden och främjar tillväxten av bindväv, ben och brosk på grund av dess höga allantoin innehåll.
6.
Övervaka framsteg och hålla bröstbenet området immobiliserade till åtminstone 75 procent av läkningsprocessen har inträffat.
7.
vidta alla ytterligare behandlingar som din läkare för mer svår sternala frakturer. Sängläge och mediciner kommer också att vara en del av läkningsprocessen av en trasig bröstbenet om kirurgi eller intubation krävs.

Tips och varningar


 • flesta sternala frakturer göra inte kräver operation, men en medicinsk bedömning krävs på grund av ytterligare komplikationer som får åtfölja detta tillstånd.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.