örter rättsmedel för hår tillväxt

Du kan drabbas av håravfall på grund av felaktig matvanor, dålig hygien, en stressad livsstil eller genom dina gener. Läkare och apotekare kan föreslå en uppsjö av mediciner för att stoppa hår faller ur och främja tillväxt. Medan du kör risken för biverkningar med kemiska produkter med många, kan du gå säkert det naturliga sättet och försöka örter för hår tillväxt rättsmedel

Hästsvans

Enligt forskare studerar American Indian örter, hjälpmedel fräken i skynda hårväxt. Den kiselhalt av ört hjälper föryngra hårsäckarna att utlösa tillväxt, tillsammans med snabbare tillväxt av finger-och tånaglar.

Lägg ett par teskedar fräken pulver till te och dricka det två gånger om dagen för att främja hårväxt. Du kan också kunde ha ett par kapslar koncentrerad fräken två gånger om dagen i tre månader för ett positivt resultat.

Gingko

Enligt orientaliska örter, är den asiatiska specialitet ört Gingko annan fysisk hår booster. Bland många hälsofördelar, hjälpmedel denna ört i blodcirkulationen, vilket är avgörande för hälsan i hårbotten och hårsäckar som i sin tur främjar tjock och glänsande hårväxt.

Pulveriserat Gingko finns lätt i asiatiska livsmedelsbutiker. Ett te med ett par matskedar gingko pulver, tas två gånger om dagen i tre månader, kan erbjuda positiva resultat. Eller konsumera på ett par kapslar koncentrerad Gingko pulver varje dag för liknande resultat.

Scalp Behandlingar

Vissa örter kan vara till nytta när det appliceras direkt på huvudet.

forskare hävdar att björkolja hjälper bromsa processen av håravfall. Blanda ett par teskedar björk olja med ditt schampo och applicera direkt till din hårbotten och hår. Lämna orörd under ca 10 minuter innan du tvättar bort med kallt vatten.

Eller prova rosmarin. Enligt holistiskt forskare, kan du ta en handfull rosmarin blad i en kastrull och brant dem i vatten. Sjud dem i ca 15 minuter. Låt sedan brygden svalna. Senare stam det och blanda med några droppar olja som oliv-eller vetegroddar. Tvätta håret med ditt vanliga val av schampo sedan använda detta rosmarin lösning som skölja håret. Håll ett par minuter och sedan tvätta bort med ljummet vatten.

Du kan också ta lika delar av tinkturer av åkerfräken, rosmarin och björk och vända sig direkt till hårbotten för att desinficera det och stöd blodcirkulationen.

För andra hårbotten behandlingar som växtbaserade metoder för hårväxt, massage någon olja infunderas med tinkturer av slåttergubbe, åbrodd eller mangold oljor för effektiva resultat.

kardborre rot hjälper till att avgifta kroppen från skadliga ämnen som utlöser hår falla. Lägg ett par teskedar kardborre rot olja till ditt val av schampo och tvätta håret normalt med det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.