Vilka är fördelarna med sambucol?

Sambucol är ett läkemedel görs från fläder buske (Sambucus nigra) som är ett effektivt naturläkemedel för influensa. Det kan också vara användbart vid behandling av en lång rad andra sjukdomar, men detta har ännu inte bekräftats

Fördel

Sambucol verkar genom att öka kroppens produktion av cytokiner, som är kemikalier som spelar en viktig roll i kroppens reaktion på sjukdom. Således gör Sambucol din kropp bättre kan svara mot sjukdomar.

Influensa

Sambucol är mest effektiva mot influensa. I en studie publicerad i Journal of alternativ och komplementär medicin år 1995, med Samubcol har visats reducera den tid som människor drabbats av influensa med hälften.

Förkylningar

fläder buske har traditionellt använts för att behandla förkylningar liksom influensa. Även Sambucol inte har testats med förkylningar, kan det minska längden på symptomen.

Aids

Eftersom Sambucol stärker immunförsvaret och det är antivirala egenskaper, kan det vara effektivt vid behandling av aids.

Cancer

Sambucol kan också vara användbart vid behandling av cancerpatienter tillsammans med kemoterapi eller andra behandlingar, men fler tester krävs för att säga säkert.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.