Vilka är riskerna med att använda acai bärarter tillägg?

Den acai berry är en Amazonas frukt med många hälsofördelar. Den bär har vunnit popularitet över hela världen och används ofta som en viktminskning tillägg. Det bör hållas i åtanke att det kan finnas vissa hälso risker förknippade med användning av acai bärarter tillägg. Medan vissa av dessa risker beror på att Acai Berry själv, andra härrör från kemikalier och ämnen som används i tillägget

Allergier

Människor allergisk mot bär bör undvika att använda acai bärarter tillägg, eftersom din kropp inte kommer att tolerera dessa tillägg.

renande egenskaper

Den acai bär har renande egenskaper. En naturlig bieffekt handlar om att ha för att använda toaletten överdrivet. Detta bör hållas i minnet när de köper acai bär.

Aptitlöshet

Den acai berry är en aptitnedsättande. Du kommer att tappa aptiten med regelbunden användning av acai bär. Tillståndet kan få allvarliga ibland, vilket ger upphov till andra hälsoproblem.

Addiction

Några acai bärarter kosttillskott innehåller koffein, ett ämne känt för att orsaka beroende. Detta gör det svårt att sluta använda acai bärarter tillägg.

Tarmproblem

Några acai bärarter kosttillskott innehåller laxermedel som Sagrada bark och blad senna. Avbryta användningen av sådana tillskott skulle kunna leda till problem i förbigående tarmarna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.