naturliga behandlingar för att bli av sköldkörteln knölar

Sköldkörteln knölar kan vara helt ofarliga, men det är viktigt att om du hittar en knöl, att få din läkare kolla upp det först. Om det visar sig vara ofarlig, då kan du försöka minska sin storlek med naturmedel

Rättsmedel

Sköldkörtelknutor kan vara en orsak till oro eftersom de kan påverka ditt utseende, beroende på storlek. I de flesta fall noduli är godartade och kan behandlas med produkter avsedda att krympa hud och slem. Din läkare kan ordinera en produkt, såsom levothryoxine. Eller så kan du söka alternativa lösningar som finns i te och naturlig mat som minskar svullnad och slem
I kliniska studier visade både i låg dos och hög dos metoder med levotyroxin minskar i storlek Sköldkörtelknutor. Medan, inte tekniskt en naturlig lösning, har dess användning varit det enda sättet att visa minskningar knöl storlek i bred prövningar. Läkare måste rekommendera den för patienten. I andra fall har ökad motion och akupunktur hjälpte till med sköldkörteln knölar, men resultaten har inte bevisats för alla patienter. Det är bäst att rådgöra med din läkare innan du börjar något program för att minska sköldkörtelns klumpar. I de flesta fall har kirurgi varit slutresultatet även när du använder alternativa program för att minska sköldkörtelns storlek.
Kinesiska örter har rekommenderat teer gjorda med Sargassum att hjälpa lägga jod i kosten. Jod brister kan en möjlig orsak till den godartade sköldkörteln liten knöl, så ökar jod kan hjälpa krympa liten knöl. Kinesiska örter rekommenderar också rå örter inklusive fructus trichosanthis och Laminaria.
Citrusfrukter, både rå och te, har också visat sig minska slem kring knöl, som gör utseendet på knöl mindre märkbara.
Den ätliga delen av bambu anläggningen också har visat sig minska slem när ätit eller förbrukas i varmt te.
Ingefära, jujube och lakrits har också använts för att minska knölar som kan visas större på grund av slem , enligt naturläkare.
Alla dessa naturläkemedel bidra till att minska svullnad och slem, som kan hjälpa knöl ser mindre och inte sticker ut genom halsen huden så mycket. Med tiden med hälsosam kost och korrekt användning av örter i teer kan knöl själv krympa.

Kirurgi

Om naturläkemedel inte fungerar, det finns kirurgiska ingrepp, inklusive radiologiska eller laserbehandling som kan bidra till att minska storlek klump, men den allmänna tanken är att förhindra klump eller knöl från att öka i storlek.
knöl är i grunden en felaktig tillväxt av ben och hud som blir insvept i slem på sköldkörteln. Om knöl växer, kan din läkare hjälpa dig genom att rekommendera en kirurg, som kommer att ta bort knöl. I de flesta fall är kirurgi förbehållen utskjutande knölar som har växt i storlek och kan lätt tas bort utan att skada sköldkörteln.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.