första tecknen på cancer i urinblåsan

Cancer i urinblåsan uppstår när maligna celler utvecklas och föröka sig i urinblåsan . Tidig diagnos är avgörande för behandlingen kan börja . De första tecknen på cancer i urinblåsan liknar mycket annat , till exempel en urinblåsan eller njurinfektion , och många av de drabbade ignorera tidiga symtom . Lyckligtvis är cancer i urinblåsan mycket behandlingsbar , och många göra en fullständig återhämtning . Erkänner skyltarna är nyckeln till en fullständig återhämtning

blod i urinen

spår av blod i urinen kan tyda en mängd urinvägsproblem , inklusive cancer i urinblåsan . Hellre än att ignorera detta symptom eller hävda att en mindre allvarligt tillstånd , kontakta en läkare och har en urinanalys och laborationer . Blod kan visas röda eller mörkt brun .

smärtsam urinering

En annan inledande tecken på cancer i urinblåsan är smärtsam urinering . Individer som lider av denna typ av cancer kan också urinera ofta eller har svårt att tömma blåsan . Smärtsam urinering är bäst beskrivas som en brännande och stickande känsla , och obehag kan dröja flera minuter eller timmar efter att tömma blåsan.

Urinvägsinfektion

Några fall av cancer i urinblåsan diagnosticeras efter en enskild söker behandling för kroniska urinvägsinfektioner . Förlängning laborationer kan indikera avvikelser , och efter en avbildning test, kan läkarna upptäcka cancerceller i urinblåsan . Den som lider av återkommande urinvägsinfektioner bör tala med läkare om möjligheten att cancer i urinblåsan.

buk och bäcken Smärta

urinblåsan ligger i bäcken . Således personer som lider av en blåsa tillstånd såsom cancer i urinblåsan kommer sannolikt uppleva smärta eller intensiv tryck i bäckenet eller nedre delen av magen . Kvinnor kan av misstag tillskriver detta symptom på en gynekologisk problem . Tala med en läkare om bäckenet eller buksmärtor kvarstår längre än två veckor.

Back Pain

Ryggsmärta kan signalera en njurinfektion . Men om du har cancer i urinblåsan, mild till måttlig ryggont är ett tidigt symptom på sjukdomen. Det finns flera orsaker till ryggsmärta . Således är det viktigt att bedöma dina symtom . Ryggont tillsammans med smärtsam urinering och bäckensmärta och smärta som inte svarar på over-the -counter läkemedel kan föreslå cancer i urinblåsan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.