Vad kan du göra för att bekämpa cancer ?

Cancer orsakar ca 13 % av alla dödsfall bland människor . Cancerfall orsakas av genetiska avvikelser i celler, som orsakar celler att växa utom kontroll i form av en tumör . Även om det finns genetiska komponenter till cancer , miljö cancerframkallande orsaka mutationer som utlöser cancer tillväxt i celler . Bland de kända cancerframkallande ämnen är föreningar i cigarettrök , vissa industrikemikalier, och ultraviolett strålning från solen

Bli cancerforskare

Ett sätt att hjälpa till att bekämpa cancer är att bli en cancerforskare . Det finns ett antal yrken , allt från att bli läkare för att arbeta som laboratorieassistent på ett lab som specialiserat sig på cancerforskning . Genom att ta en konkret tillvägagångssätt , du vinna Botha lukrativ karriär och nöjet att arbeta mot att hjälpa bota en av världens mest dödliga sjukdomar.

Sagt cancerrisk Dämpning

Det finns ett antal yrken där du kan ha en positiv inverkan på cancerrisken rabatt. Till exempel kan rådgivare ofta hjälpa människor att minska eller sluta röka . Det finns ett antal program rökavvänjning globalt . Arbeta med organisationer som försöker minimera cancerframkallande industriproduktionen kan också vara en mycket tillfredsställande karriär . Utbilda människor om olika cancer risker, som ett komplement till en annan karriär eller , om du kan hitta din nisch , en primär karriär , är också mycket viktigt .

Om du kan, att ett bra sätt att hjälpa arbete med cancer sänkningen som volontär på en organisation som American Cancer Society .

Finansiella Hjälp

stor del av cancerforskningen sker med privata donationer. Även om alla icke- vinstdrivande cancer-forskning samhället skulle dra nytta av din generositet , gemensamma välgörenhetsorganisationer omfatta American Cancer Society, Wood Hudson Cancer Research Foundation , eller Breast Cancer Research Foundation . Medel ges till dessa organisationer hjälp av ett brett spektrum av studier . Vissa organisationer direkt forskning cancer botemedel , medan andra kan undersöka orsakerna till cancer . Vissa organisationer studie som en särskild form av cancer , andra är mer allmänna i sin forskning .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.