essiac cancer botemedel

Essiac har rapporterats vara en effektiv behandling för astma , artrit , depression och många andra kroniska sjukdomar. Det är dock mest känd för dess effekt på cancertumörer . Dessa cancerformer inkluderar (men är inte begränsade till ) bukspottskörteln , äggstockarna , esofageal , prostata , urinblåsa och lymfom . Sedan upptäckten har Essiac genomgått ett antal anpassningar och förändringar ingrediens . Trots dess brist på effekt undersökts , hindrar det inte tusentals människor från att använda den dagligen

Historia

Essiac är uppkallat efter den sjuksköterska som upptäckte det . Hennes namn var Rene Caisse och namnet stavat baklänges blir Essiac . Hon arbetade som hälsovårdare i Ontario , Kanada , och fann att en av hennes patienter tycktes återhämta sig från cancer genom att dricka en indisk örtte . Detta te utvecklades ursprungligen av en Ojibwa medicinman . Caisse fått receptet och 1924 började erbjuda de rätta kostnadsfritt till cancerpatienter på en klinik hon öppnade . Den ursprungliga formeln bestod av åtta örter , men hon så småningom ändrade det genom att minska ner det till kardborre rot , får ängssyra pulver , hal elm bark pulver och kalkon rabarber roten . Trots många vittnesmål från personer som påstår sig vara hjälpta av kryddblandning , fann de kanadensiska medicinska myndigheterna fanns det få tecken på dess effektivitet. Caisse gav henne formel för att en tillverkare i 1977 med hopp och avsikten med att det är vetenskapligt underbyggda och vinner tilltro i det medicinska området. Sorgligt nog dog hon vid 90 års ålder utan att se som inträffar .

Förberedelser

Essiac finns i både torra och flytande formler . Metoder för beredning och dosering varierar beroende på tillverkare . Det rekommenderas att våren eller omvänd osmos användas under beredningen. De flesta preparat måste kylas efter bryggning. En genomsnittlig dos är 1 ounce tas 1-3 gånger per dag . Det bör tas två timmar före eller strax efter en måltid , för en period på minst två år . Det är bäst att göra lagom te i 1-2 veckor eftersom även om kylda , kommer det att förstöra . Kassera te som smakar surt eller har vita mögel flyter på ytan . De örter själva är ljus och värmekänsliga , så det är viktigt att förvara dem på en sval och mörk plats . Använd inte mikrovågsugn te . Istället plats 1-2 uns av den kylda te i en kopp och tillsätt hett vatten till det.

Försiktighetsåtgärder

Eftersom te är högt innehåll av oxalsyra , människor som är utsatta för njursten eller gikt bör inte använda det . Turkiet rabarber främjar tarmens peristaltik och därför inte bör användas av personer med en historia av återkommande tarmvred eller diarré . Om det finns en historia av förhöjda järn i blodet ( vilket är ett sällsynt tillstånd ) bör detta te undvikas på grund av dess höga järn nivåer . Eftersom det har rapporterats att samtidigt Essiac te tumörer kunde förstora strax innan de upplöstes , är det viktigt att inte använda detta te om det är en tumör som är att inkräkta på ett stort blodkärl . Som Essiac kan påverka blodets koagulation , individer som tar blodförtunnande medel ( t ex Waran ) bör diskutera detta med sin vårdgivare först .

innan de genomgick några ändringar eller tillägg till din medicinska system , är det alltid klokt att diskutera det med din läkare först. Säkerhet kommer från full information till din läkare .

1130022395.pdf 1130022470.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.