hur man kan bota cancer genom att använda lite sunt förnuft

Du kommer att få veta när du får cancer att det enda sättet att behandla det är att ta bort det med kirurgi , bränna ut den med strålning eller sätta ett gift i kroppen för att försöka ta bort den . Men det finns andra sätt att behandla cancer och de använder naturliga läkande kraft den mänskliga kroppen som vi alla har och göra det möjligt för kroppen att läka sig själv . Dessa andra sätt kallas med " sunt förnuft " att mycket få personer använder
1 .
En bekant till mig dog nyligen var Neil i hans sena sextiotalet och var en identisk tvilling. Hans tvillingbror , var David mycket orolig för att samma öde väntade honom men hade inte behövt oroa som livsstilsfaktorer är huvudorsaken till cancer , inte genetik . Neil 's cancer började i prostata sedan flyttats till hans lungor var han en rökare delen av sitt liv men gav upp för 15 år sedan .
2 .
Neil syster sa att han borde ha gjort något åt det när han var först diagnosen och inte bara lättnad på vår vanliga behandlingar av kirurgi , strålning och kemoterapi för att bota honom . Hon hade rätt som de behandlingar idag bara krympa cancer och det finns ingenting i de tre behandlingar som kommer att stoppa den spridning eller återvända . Människor idag står inför så många förvrängda fakta om cancer och för många bara acceptera vad som erbjuds .
3 .
Så var vi hittar den information för att kunna bota oss av sjukdomen ? Du kan inte få den informationen från din läkare eftersom de inte vet eftersom de bara känner de behandlingar som de har fått lära . Det är ett sorgligt faktum att det inte finns någon att vända sig till för den information vi så väl behöver för att hjälpa oss övervinna våra problem med cancer .
4 .
Det finns mycket bättre sätt att hantera cancer och det är att söka efter orsakerna till cancer kom i första hand och ta bort dessa skäl . Det kommer att möjliggöra för kroppen att läka och kommer säkert ta bort cancer och även stoppa det från att återvända eller sprids . Våra kroppar har en naturlig inneboende förmåga att läka sig själva när de får rätt förutsättningar . Orsakerna till cancer är alla väl kända , det är bara människor och djur han kontroller som får cancer . Djur i det vilda inte får cancer , inte heller människor som bor i primitiva samhällen . Titta på vår kost , den har förändrats kraftigt nu dagar med de flesta av våra livsmedel har behandlats och störas av människan . Människor i västerländska samhällen där cancer är ett stort problem har beskrivits som över mat och under näring .
5 .
Det finns en enkel lösning för att övervinna cancer och det är att ändra din kost och äta massor av färska odlade livsmedel , nästan alla som har cancer kämpar egenskaper . Också få lite motion vilket är mycket viktigt och promenader är ett utmärkt sätt att motionera. Ta bort de kemikalier vi omger oss med , många av dem finns i hygienprodukter och dessa giftiga kemikalier hamnar i vårt blodomlopp som de absorberas genom huden .
6 .
Genom att använda sunt förnuft och göra ändringar i ditt sätt att leva kan du bli en överlevare . Även om vi kan ha svårt att göra dessa nödvändiga förändringar finns det inga andra sätt . Det har aldrig funnits och aldrig kommer att bli en magisk kula för att bota cancer . Vad cancer forskare söker finns inte . Cancer bör inte handla om behandlingar , bör det vara om helande det organ som har gjort cancer växa .
 

tips och varningar


 

  • Alan Wighton är en erfaren naturlig terapeut specialiserat på nutrition . Han har undersökt alla aspekter av cancer och hur vår kost är nära relaterat till sjukdomen . För ytterligare information om mer effektiva sätt att övervinna cancer som tar upp orsakerna till cancer kom i första hand , besök
1130022485.pdf 1130022489.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.