hur mycket kalcium bör man ta för ben cancer ?

Under processen av skelettcancer är kalcium något din kropp kan vara överproduktion av . När det gäller metastatisk cancer , som börjar i en annan organ eller vävnad och sedan gör sin väg till benet , är kalkavlagringar ut i blodomloppet på en konstant nivå , upplyftande kalciumnivåer till mycket farliga nivåer

Vad är Bone Cancer ?

Det finns några olika typer av skelettcancer , men bara en som faktiskt börjar sin färd i benet . Detta kallas primär skelettcancer , eller ett sarkom , och det är mycket ovanligt jämfört med metastaserande cancer , som börjar i en annan orgel och reser till benet . Barn och yngre vuxna är mer benägna att få diagnosen skelettcancer än vuxna . Människor med ben cancer är drabbade med intensiv smärta och svullnad i benen . Mystiska frakturer kan uppstå till ben eftersom de är försvagade av cancer . Att bara promenera kan sluta med benet gå sönder.

typer av ben Cancer

Den vanligaste typen av skelettcancer kallas osteosarkom , och det oftast drabbar yngre människor . Barn och unga vuxna , åldrarna 8 till 27 är oftast diagnostiseras med denna typ av cancer , med pojkar påverkas mer än flickor . Ewings sarkom former i mitten av större ben som ben /höft ben . Chondrosarcoma är en vuxen form av skelettcancer och oftast former i lederna på brosk . Med någon form av sarkom , är kalcium överproduceras .

För mycket kalcium ?

Att ta för mycket kalcium är en mycket stor misstag om du har skelettcancer , så fortsätta att fungera normalt med kalciumintaget . Överdriv inte för om du gör , det kalcium som du tror hjälper dig , kan hamna sårar dig ännu mer . Kalcium är det som gör ben hårt , och i fallet med sarkom , är kalcium överproducerade och sprids till olika organ . Dessa avlagringar resultera i din andra organ tar på egenskaperna för dina ben genom att bli tätare , och så småningom härdning .

Behandlingar

Det finns en mängd olika behandlingar som är tillgängliga för personer som lider av skelettcancer . Kirurgi , strålbehandling , bisfosfonater , hormonbehandling och cellgiftsbehandling är alla olika sätt att bekämpa cancer . Alla av dem tjänar ett syfte och ganska ofta , människor går igenom många , om inte alla , behandlingarna . När det gäller bisfosfonater , kommer du att få detta att bekämpa den smärta som den skelettcancer orsakar , gör det lättare att gå om din normala , dagliga aktiviteter.

7170031318.pdf 8170031510.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.